Fosta soție a lui Mihai Constantinescu este marcată de dispariția cunoscutului cântăreț, ea mărturisind că nu realizează că acesta a murit,  scrie spynews.ro. Moartea lui Mihai Constantinescu a marcat-o nu doar sufletește ci și fizic  pe fosta lui soție, pe a cărei față se poate citi suferința provocată de  pierderea artistului cu care s-a aflat în relații de prietenie chiar și după ce au divorțat .

Mihaela Constantinescu și Simona, soția artistului, au fost bune prietene și au stat alături de cântăreț în ultimele luni de suferință. După ce l-au dus pe ultimul drum, cele două femei se roagă la Dumnezeu pentru sufletul și odihna veșnică a lui MIhai Constantinescu. Invitată la emisiunea  „Răi da Buni” , Mihaela Constantinescu a mărturisit că trece printr-o perioadă cumplită și încă nu îi vine să creadă că fostul ei soț nu se mai află printre ei.

Este o perioadă sfâșietoare pentru că zilele de după sunt cele mai cumplite.Nu pot să conștientizez[…] Este foarte greu, nu pot să dorm noaptea. Mă rog pentru că eu cred foarte bine în Dumnezeu, știu destul de multe lucruri despre această trecere a oamenilor într-o altă lume.”, a declarat ea pentru Antena Stars.

Mihaela Constantinescu a spus că pentru ea ziua de 8 noiembrie , când fotul ei soț își serba onomastică, va fi una plină de durere și de tristețe. „Nu cred că vreodată voi mai putea să sărbătoresc cu toată inima această zi sfântă”.