Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Ce s-a ales de manelistul Dani Mocanu
Exclusiv. Ce s-a ales de manelistul Dani Mocanu

Exclusiv. Ce s-a ales de manelistul Dani Mocanu

Oare ce mai face leul? Așa cum nu știm ce face leul rănit din videoclipul lui Dani Mocanu, așa nu mai știm nimic despre manelist. Și totuși... am descoperit ceva.

Încă din toamnă manelistul a anunțat că se retrage la începutul anului, iar acum vedem Ce s-a ales cu manelistul Dani Mocanu. Zicea că își dă reset și că vocea și talentul lui îl vor slăvi doar pe Dumnezeu. Gata cu manelele, gata cu gagicile dezbrăcate din videoclipuri.

Pe ultima sută de metri, după mega-scandalul cu leul rănit, scandal în care a intervenit până și ministrul de Interne, Dani Mocanu a mai lansat două piese, iar un terorist încarcerat în Grecia îi mulțumea pentru o melodie dedicată. Apoi s-a lăsat liniștea.

Vă vine să credeți sau nu, dar din 2 ianuarie 2021 Dani Mocanu a dispărut. Complet. Niciun story pe rețelele sociale, nici pe Instagram, nici pe Facebook. Nici postare. Nicio mișcare pe YouTube.

Ce s-a ales cu manelistul Dani Mocanu

Au rămas, atârnate, cumva, în neant ultimele lui cuvinte. Lăsate public, spre „veșnică pomenire”, pe cele două rețele sociale menționate. Un succes și ele. Aproape 4.000 de like-uri, 338 de comentarii și 85 de distribuiri pe Facebook. Ultimul hit, postat pe Instagram are aproape 180.000 de vizualizări.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: