Evenimentul Zilei > Monden > Ce ni se întâmplă după moarte? Întâlnirea paranormală pe care a trait-o un bărbat în moarte clinică
Ce ni se întâmplă după moarte? Întâlnirea paranormală pe care a trait-o un bărbat în moarte clinică

Ce ni se întâmplă după moarte? Întâlnirea paranormală pe care a trait-o un bărbat în moarte clinică

Un bărbat pe nume Jamie și-a povestit strania experiență Dundației Near Death Experience Research. Bărbatul care a intrat în moarte clinică din cauza unor probleme de colon povestește că, în momentul în care medicii făceau eforturi disperate să-l salveze, a avut experiența vieții sale.

A ajuns în Viața de Apoi și acolo a fost întâmpinat de un îngeri, care i-a spus că nu trebuie să se teamă și i-a vorbit despre ce se va întâmpla după ce va fi salvat.

„Eram într-un loc frumos, care era plin de lumină. Un înger bărbat, pe care nu-l pot descrie decât ca o ființă de lumină, îmi vorbea calm. Mi-a spus că totul va fi în regulă. Aveam să depășesc  această situație de urgență și să duc o viață foarte lungă și plăcută.


China pregătește războiul cu SUA. Rachetele invizibile au băgat spaima în Pentagon


I-a prevestit un viitor luminos

A spus că mi se vor mai întâmpla mici necazuri, așa cum se întâmplă în viață, dar nu mi se va întâmpla nimic cu adevărat rău. Urma să mă bucur mai ales de pace și de multă bucurie în viața mea. A fost cea mai pașnică experiență pe care am avut-o vreodată. Mi s-a spus că nu am de ce să mă tem”.

Jamie crede că experiența sa este dovada vieții de apoi, cercetătorii afirmă că viziunea vie este de fapt asociată cu o creștere a activității creierului pe măsură ce cineva moare.

Oamenii de știință spun că au o explicație

Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au ajuns la această concluzie după ce au indus clinic un stop cardiac unor cobai cărora le monitorizau activitatea creierului. S-a descoperit astfel o creștere uriașă a activității creierului în ultimele 30 de secunde din viața rozătoarelor.


“OZN-ul albastru” a băgat groaza în Hawaii. Poliția anchetează incidentul șocant


Jimo Borjigin, dr., Profesor asociat de fiziologie moleculară și integrativă și profesor asociat de neurologie, a declarat: „Acest studiu, efectuat la animale, este primul care se ocupă de ceea ce se întâmplă cu starea neurofiziologică a creierului pe moarte.

În esență, spun experții, dacă activitatea creierului crește, este posibil să apară viziuni vii, ceea ce îi face pe cei care au experimentat moartea clinică să creadă că au văzut viața de apoi.

„Ipoterza că vom găsi unele semne de activitate conștientă în creier în timpul stopului cardiac a fost confirmată de datele obținute”, a declarat Dr. Borjigin, notează ziarul britanic Express. Un singur lucru nu explică acești oameni de știință. De ce toți acești oameni văd ființe de lumina și au viziuni atât de nepământene. De ce nu-și retrăiesc viața sau nu-și amintesc de ființele dragi?

Continentul Atlantida a fost descoperit? Structuri gigantice, pe fundul mării

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.