Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce lovituri se mai dau în timp de pandemie. Patru hoți au furat 700 de kilograme de brânză
Ce lovituri se mai dau în timp de pandemie. Patru hoți au furat 700 de kilograme de brânză

Ce lovituri se mai dau în timp de pandemie. Patru hoți au furat 700 de kilograme de brânză

Patru hoți au fost prinși de poliție după ce au furat aproape 700 de kilograme de brânză pe care au vrut s-o vândă pe piața neagră.

Autoritățile din Cuba au arestat patru muncitori ce transportau aproximativ 700 de kilograme de brânză ce ar fi fost furat de la o fabrică de stat din țară.

Conform presei locale din Cuba, poliția a declarat că suspecții erau chiar angajații companiei Holguin Dairy Company și că în total ar fi furat 1,3 tone de brânză.

Cei patru hoți ar fi scos brânză din fabrica localizată în regiunea de est a municipiului Holguin și ar fi transportat-o în două case separate, aflate la o distanță mică una de cealaltă.

Suspecții au depozitat produsele lactate în interiorul unui frigider industrial care era ascuns într-o cameră răcită artificial.

Polițiștii care s-au ocupat de caz au mai declarat că, în pricipal, hoții plănuiau să vândă brânza pe piața neagră, spunând că cei mai mulți proprietari de restaurante de acolo se aprovizionează pentru a cumpăra produse la un preț cât mai mic.

Suspecții au fost acuzați de furt și reținuți la secția locală de poliție din Holguin, scrie Dailymail.