Evenimentul Zilei > Social > Ce le-a cerut judecătorilor tatăl care și-a ucis propria fiică. Așa ceva nu s-a mai auzit!
Ce le-a cerut judecătorilor tatăl care și-a ucis propria fiică. Așa ceva nu s-a mai auzit!

Ce le-a cerut judecătorilor tatăl care și-a ucis propria fiică. Așa ceva nu s-a mai auzit!

Un caz petrecut în Moldova marchează o premieră în justiția românească.

Tatăl care și-a ucis propria fiică le-a cerut judecătorilor să-i mărească pedeapsa! Bărbatul a vrut să fie condamnat la închisoare pe viață, însă magistrații nu au fost de acord și i-au respins solicitarea.

Costel V. are 33 de ani și este din satul Vânători, comuna Gorbăneşti. A ajuns după gratii pentru o crimă odioasă comisă în noaptea de 21 spre 22 octombrie 2017.

Atunci, moldoveanul s-a întors beat acasă, cu chef de petrecere și scandal. A dat drumul la muzică, iar când femeia alături de care trăia i-a cerut facă puțină liniște fiindcă trezește fetița care doarme, Costel V. a luat un cuţit, decis să o înjunghie. Concubina a fost salvată în ultimul moment de mama soacră, dar bărbatul nu s-a oprit.

A mers la fetiţa de cinci ani care tocmai se trezise din somn, a luat-o din pat şi i-a tăiat gâtul cu cuțitul, de față cu cele două femei!

Trimis în judecată, a primit o condamnare de 18 ani şi 20 zile de închisoare pentru omor şi violenţă în familie. Degeaba le-a cerut judecătorilor să îi mărească pedeapsa până la închisoare pe viață, Curtea de Apel Suceava a păstrat primul verdict.