Arnold a pedalat marți dimineața până la Gold’s in Venice, propria sa sală de forță, dar, odată ajuns, pentru un antrenamentul pe care îl plănuia, a refuzat să intre. Autoritățile americane au permis redeschiderea sălilor de sport, de câteva zile, astfel că vedeta își dorea un antrenament altundeva decât în sala de forță din vila sa.

Numai că planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din oraș. Asta avea să constate Arnold Schwarzenegger. Când a ajuns la recepție, a fost informat că oamenii trebuie să poarte măști atunci când intră, și cât timp se află în anumite zone comune – cum ar fi vestiarele – dar că nu li se solicită purtarea măștilor pe durata antrenamentelor, scrie Tmz.com.

În vârstă de 72 de ani, deci aflat într-o categorie de risc în ceea ce privește efectele COVID- 19, Arnold Schwarzenegger – celebru culturist, actor și politician – e foarte atent la sănătatea sa, așa că a refuzat să intre și să se antreneze împreună cu zecile de oameni care transpiră fără să poarte măști.


Detalii uluitoare despre despărțirea Iuliei Albu de soțul ei. Designerul a dezvăluit totul!

Mișcare surpriză din partea actorului ce și-a dat jos chiloții în fața ziariștilor


Amintim că el a respectat întocmai recomandările de izolare impuse de la începutul pandemiei, și chiar a transmis mesaje în acest sens, pe contul său de Instagram, unde și-a etalat și neobișnuitele sale animale de companie. Pe numele său complet Arnold Alois Schwarzenegger, vedeta s-a născut pe 30 iulie 1947 în Thal, Styria (Austria).

Cert este că Gold’s in Venice respectă legea – reglementările statului nu impun persoanelor să poarte măști pe durata antrenamentelor. Recent autoritățile americane au dat liber deschiderii sălilor de sport de pe întreg cuprinsul țării, impunând însă o serie de reguli foarte stricte. Pentru Arnold Schwarzenegger însă, plimbarea de dimineață nu a fost însă motiv prea mare de supărare. el s-a întors acasă unde a avut parte de cea mai neașteptată companie pentru antrenament.

Citiți articolul complet pe Rețete și vedete.