Ce hotărâre a luat Ioana Năstase. Iată că împăcarea a fost confirmată, după ce Ioana a părăsit căminul conjugal în urma scandalului și a plecat în Constanța, acolo unde deține o locuință. Mai mult s-a pus și problema divorțului. Acum, a revenit la sentimente mai bune.

Ioana Simion a stat departe de Ilie Năstase, până când cei doi au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro la o terasă din Constanța, cel mai sigur, fiind o tentativă de-a fostului sportiv de a o convinge să se întoarcă acasă.

Ultima imagine publicată de Ioana Simion reprezintă dovada că Ilie Năstase a reușit să o convingă să îl ierte. Cu promisiunea că nu vor mai exista ieșiri violente din partea lui. Bruneta s-a fotografiat chiar în casa din București, casa în care a stat cu tenismenul până în momentul în care acesta a bruscat-o, scrie antenastars.ro.

Plecarea a fost una furtunoasă

Prin postarea sa, Ioana Simion le-a dat de înțeles admiratorilor din mediul online că s-a întors acasă la soțul ei. În spatele ei se pot observa premiile și cupele sportivului, dar și fotografii de familie. Mai trebuie să reamintim, că reîmpăcarea a avut loc la doar o săptămână de la scandalul răsunător.

Vestea că Ioana Năstase a fost bătută de soțul său a căzut ca un trăznet pentru cunoscuții cuplului cât și pentru fani. Cei doi s-au bucurat des de momente romantice. Anul trecut fostul mare jucător de tenis i-a făcut cadou soției sale un Bentley în valoare de 250.000 de euro.

La scandalul din 8 ianuarie și-au făcut apariția și polițiști după un apel la 112. Cu toate acestea, Ioana a refuzat să formuleze plângere sau să solicite un ordin de protecție provizoriu. A preferat doar să plece din căminul conjugal, susținând că nu vrea să îi facă rău fostului tenismen.

Ilie Năstase are deja o condamnare

În vara anului 2019, fostul tenismen a fost condamnat definitiv la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei. Dacă în următorii doi ani fostul tenismen va comite vreo faptă penală, acesta trebuie să execute şi noua pedeapsă.

Oamenii legii l-au prins pe fostul sportiv băut la volan, de două ori în doar 6 ore, în luna mai 2018. În acel moment, sportivul nu a acceptat să-i fie recoltate probe pentru stabilirea alcoolemiei.