Evenimentul ZileiActualitateScandal de ultimă oră. Ilie Năstase și-ar fi bătut soția

Scandal de ultimă oră. Ilie Năstase și-ar fi bătut soția

Scandal de ultimă oră. Ilie Năstase și-ar fi bătut soția
Fostul mare tenismen Ilie Năstase și-ar fi lovit soția pe fondul unui conflict petrecut vineri seară. Agresiunea ar fi avut loc într-o locație din București.

Tocmai atunci când totul părea să meargă perfect în relația de cuplu, iată că Ilie Năstase a avut un conflict cu soția sa vineri seara, informează Gândul. De aici și până la bătaie nu a fost decât un pas.

Vestea că Ioana Năstase a fost bătută de soțul său a căzut ca un trăznet pentru cunoscuții cuplului cât și pentru fani. Cei doi s-au bucurat des de momente romantice și anul trecut fostul mare jucător de tenis i-a făcut cadou soției sale un Bentley în valoare de 250.000 de euro.

Declarația soției lui Ilie Năstase

Oamenii legii sunt încă la locul în care fostul sportiv și-ar fi agresat soția, încercând să stabilească cu exactitate firul întâmplărilor din această seară, întrucât soția tenismanului, Ioana, le-a declarat polițiștilor că nu a fost bătută, ci că a fost o ceartă ca între soți.

Ea a refuzat să ceară ordin de protecție și a spus că nu va depune plângere, că a chemat poliția doar pentru a putea ieși din casă. „Are multe probleme și trebuie să și le rezolve”, a conchis aceasta.

Scandalul a avut loc în apartamentul din celebrul Complex Stejarii din Băneasa în care cei doi locuiesc la București.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, transmite Poliția Capitalei.

Ilie Năstase are deja o condamnare

În vara anului 2019, fostul tenismen a fost condamnat definitiv la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepseiDacă în următorii doi ani fostul tenismen va comite vreo faptă penală, acesta trebuie să execute şi noua pedeapsă.

Oamenii legii l-au prins pe fostul sportiv băut la volan, de două ori în doar 6 ore, în luna mai 2018. În acel moment, sportivul nu a acceptat să-i fie recoltate probe pentru stabilirea alcoolemiei.

Până la Ioana Simion, Ilie Năstase a mai fost căsătorit de patru ori și are cinci copii cu trei dintre fostele soții, dintre care doi înfiați. Prima care l-a convins pe „Nasty” să spună „Da” a fost modelul belgian Dominique Grazia.

 


Accesează: