Evenimentul Zilei > Monden > Ilie Năstase spune adevărul despre relația cu Brigitte Pastramă. Care a fost cauza divorțului
Ilie Năstase spune adevărul despre relația cu Brigitte Pastramă. Care a fost cauza divorțului

Ilie Năstase spune adevărul despre relația cu Brigitte Pastramă. Care a fost cauza divorțului

Celebrul tenismen, Ilie Năstase, a evitat, până acum, să vorbească despre fosta lui soție, Brigitte Pastramă. Într-un interviu, acesta a rupt tăcerea și a spus care a fost adevărata cauză a divorțului.

Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilie Năstase spune că abia acum și-a regăsit liniștea alături de actuala sa soție, Ioana. Mai mult, este de părere că Brigitte nu s-a schimnbat deloc. „Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt. Sunt certuri acolo cu copilul  pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă”, a spus Ilie Năstase.

,,Relația asta nu a fost un lucru bun”

„Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur”, a declarat celebrul tenisman. ,,Când s-a căsătorit cu mine, Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie că dacă face un copil cu mine, casa să-i rămână ei. I se interzicea astfel să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă”, a declarat Brigitte la un moment dat. În emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Ilie Năstase a infirmat acest lucru. „Nici nu a fost vorba despre așa ceva. Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când”

,, Nu s-a schimbat deloc”

,,Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba. Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte.  E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și un copil”, a declarat Ilie Năstase.

Imagine: huff.ro