Evenimentul Zilei > Sport > Ce garanții a obținut Anghel Iordănescu de la Gigi Becali. Cât timp va fi lăsat Edi să lucreze în liniște la FSCB
Ce garanții a obținut Anghel Iordănescu de la Gigi Becali. Cât timp va fi lăsat Edi să lucreze în liniște la FSCB

Ce garanții a obținut Anghel Iordănescu de la Gigi Becali. Cât timp va fi lăsat Edi să lucreze în liniște la FSCB

Anghel Iordănescu, fost mare jucător al Stelei, ex-selecționer, a vorbit despre numirea fiului său, Edi, pe banca tehnică a celor de la FCSB.

Anghel Iordănescu a vorbit despre numirea fiului său, Edi, la conducerea formației FCSB. Marele semn de întrebare este legat de modul în care va colabora tehnicianul cu finanțatorul Gigi Becali. Din motive ușor de bănuit. Latifundiarul din Pipera a anunțat că nu va mai interveni peste acest nou tehnician. Dar asta promisese de multe ori și în trecut. Inclusiv cu Victor Pițurcă s-a certat Gigi Becali, în 2010, determinând demisia antrenorului.

Anghel Iordănescu a primit garanții de la Gigi Becali

Anghel Iordănescu a spus că și el a discutat cu Gigi Becali. „E o satisfacție deosebită pentru mine, dar cred că mulțumit și fericit ar trebui să fie cel în cauză (n.r. – Edi Iordănescu). Mulțumiți vom fi atunci când rezultatele se vor îmbunătăți. A venit la FCSB pentru rezultate și performanțe deosebite. A venit la o echipă mare, bună, cu pretenții.

La cât am discutat cu Gigi Becali, i s-au dat asigurări lui Edi că lucrurile se vor desfășura într-un sens bun. Din ceea ce mi-a spus Gigi Becali, am avut bucuria să aud că Edi va avea mână liberă și că nu se va mai preocupa și nu va mai lua decizii. Atunci mi-am dat seama că Gigi își dorește să obțină performanță.

Dar nu va fi suficient doar acest lucru. Gigi ar trebui să-i acorde susținere totală. Va fi o perioadă mai delicată, va dura până când echipa va înțelege ce îi cere antrenorul. Și antrenorul are nevoie de susținerea patronului”, a spus Anghel Iordănescu la Pro X.

„Titlul cucerit alături de CFR Cluj va cântări enorm pentru el”

„În momentul de față, sunt 7 puncte între CFR Cluj și FCSB. Nu uitați că echipa nu traversează un moment foarte bun, jucătorii sunt într-o perioadă mai delicată din punct de vedere mental. E un moment greu pentru jucători și pentru echipă.

Titlul cucerit alături de CFR Cluj va cântări enorm pentru el. Acumulezi experiența necesară pentru a trece peste momentele delicte ale echipei. El cunoaște foarte bine jucătorii de la CFR, cunoaște conducerea CFR-ului și modul cum cei de acolo gândesc și privesc competiția. Cunoaște foarte bine și celelalte contracandidate”, a mai afirmat fostul selecționer.