Evenimentul Zilei > International > Ce citea SMINTITUL care omorât 9 oameni în MUNCHEN. Detaliul care ne ARATĂ că TERORISTUL SONBOLY era deteriminat să COMITĂ MASACRUL
Ce citea SMINTITUL care omorât 9 oameni în MUNCHEN. Detaliul care ne ARATĂ că TERORISTUL SONBOLY era deteriminat să COMITĂ MASACRUL

Ce citea SMINTITUL care omorât 9 oameni în MUNCHEN. Detaliul care ne ARATĂ că TERORISTUL SONBOLY era deteriminat să COMITĂ MASACRUL

Ali Sonboly, în vârstă de 18 ani, autorul atacului de la Munchen, în urma căruia au murit 9 oameni, purta în rucsacul său o carte cu titlul ”De ce ucid copiii: Ce a fost în mințile atacatorilor armați din școli”. De altfel, el era obsedat de adolescentul terorist, Tim Kretschmer, care și-a omorât 15 colegi în urmă cu 7 ani în orașul Winnenden, în sudul Germaniei.

Potrivit Daily Mail, smintitul Sonboly a căutat detalii despre atacurile în masă și era obsedat cu ucigașul care și-a masacrat 15  colegi de clasă în urmă cu 7 ani. El purta în ghiozdanul cărat de acesta în timpul atacurilor o carte cu titlul: ”De ce ucid copiii: Ce a fost în mințile atacatorilor armați din școli”.

Totodată, publicația britanică semnalează că atacatorul Sonboly era obsedat de tânărul Tim Kretschmer, autorul masacrului din 2009.

Polițiștii au găsit, în timpul percheziției locuinței tânărului, mai multe documente care atestau că el se informa despre atacurile cu multe victime, care au avut loc în diverse școli.

De altfel, ies la iveală noi detalii înfiorătoare despre smintitul cu probleme psihice care a omorât 9 oameni în orașul german Munchen, vineri seara. În urma unor dezvăluiri ale foștilor săi colegi de clasă, făcute pentru cotidianul britanic Daily Mail, teroristul Ali Sonboly a fost era adesea hărțuit în timpul școlii, acesta fiind și motivul atacului.

Un fost coleg de clasă, a cărui identitate este protejată de cotidianul britanic menționat anterior, spune că teroristul amenința că o să-i omoare pe colegii săi, după ce acesta era hărțuit de ei.

Potrivit DailyMail, declarația tânărului a fost făcută în mediul online, și a fost șters la scurt timp după ce s-a aflat cine este atacatorul, iar poliția a dat buzna în casa lui. De altfel, oamenii legii au descoperit în locuința lui documente despre ”trasul în spirală”, care au fost citite de acesta înainte de atacul sângeros.

Într-o conferință de presă, șeful poliției din Munchen a declarat că teroristul Sonboly a folosit o armă semi-automată de timp Glock 17 pentru a-și ucide victimele cu vârste cuprinse între 13 ani și 45 de ani.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: