Evenimentul Zilei > Monden > Ce a solicitat Johnny Depp cu câteva zile înainte de a o ataca pe Amber Heard
Ce a solicitat Johnny Depp cu câteva zile înainte de a o ataca pe Amber Heard

Ce a solicitat Johnny Depp cu câteva zile înainte de a o ataca pe Amber Heard

Johnny Depp și Amber Heard și-au încheiat demult socotelile în privința mariajului, dar nu și lupta în fața instanței.

Potrivit instanței, Johnny Depp i-ar fi cerut asistentului său să-i aducă „pastile fericite” și „chestie albă”, cu câteva zile înainte de a o ataca pe fosta sa soție Amber Heard.

Starul de la Hollywood a fost acuzat de actriță de un „calvar de trei zile de atacuri fizice”.
Heard susține că Depp a luat MDMA la acea vreme și a băut foarte mult. Actorul neagă cu vehemență atât abuzurile fizice împotriva fostei sale soții, cât și consumul de droguri.

Însă, Johnny Depp a susținut că a luat ocazional MDMA, ciuperci magice și cocaină cu soția sa Amber Heard. Depp a dat în judecată și cotidianul The Sun, după un articol din aprilie 2018 care se referea la Depp ca este un „bătăuș de soții”. Episodul violent ar fi avut loc în Australia, în 2015, la fel ca cel în care actorul a solicitat drogurile. Însă, Depp ar fi refuzat să ia droguri și a susținut că Heard nu a găsit nicio pungă de MDMA la momentul presupusului atac.

„Este cazul inculpaților că drogurile și alcoolul au influențat comportamentul reclamantului față de doamna Heard”, se mai arată în unele documente. Se suspectează și faptul că Depp a avut o ieșire nervoasă în timpul vizitei sale din Australia, cu privire la faptul că nu avea droguri la momentul respectiv.

Drept urmare, Heard susține că Depp a „împins-o, pălmuit-o și aruncat-o la pământ”. Dovezile ei susțin, de asemenea, că Depp a luat cea mai mare parte din cele „zece pilule” pe care le văzuse de a doua în Australia și că „bea Jack Daniel’s din sticlă”. „Există un conflict puternic de dovezi cu privire la faptul dacă solicitantul a luat sau a avut în posesia sa MDMA și alte narcotice în Australia la începutul lunii martie 2015”, mai arată unele documente.

Procesul urmează să se reia pe 7 iulie, unde fostele partenere ale lui Johnny Depp, Vanessa Paradis și Winona Rider se numără printre martorii așteptați să apară în fața instanței.

Depp a introdus proceduri de calomnie separate împotriva lui Heard în SUA. În cadrul procesului, Depp a susținut că Heard l-a abuzat fizic, de fapt, în timpul căsătoriei, și nu invers, o afirmație pe care Heard a negat-o.

Cei doi s-au căsătorit în Los Angeles, în 2015, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului The Rum Diary.

Dar au divorțat doi ani mai târziu, după ce Heard l-a acuzat pe Depp pentru abuz.