Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a postat Gabriela Firea pe pagina ei de facebook! VIDEO
Ce a postat Gabriela Firea pe pagina ei de facebook! VIDEO

Ce a postat Gabriela Firea pe pagina ei de facebook! VIDEO

Gabriela Firea le propune românilor să se îndrăgostească de București.

Într-un clip de promovare a principalelor atracții turistice ale capitalei României, primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea le propune românilor să se îndrăgostească de București. ”Bucureștiul este un oraș frumos, viu, surprinzător și cald, în care istoria se împletește armonios cu timpurile moderne. Un oraș care vibrează, care zâmbește, care te îmbie să-i afli secretele și în care îți place să trăiești, o zi sau toată viața. Un oraș de care merită să te îndrăgostești! Eu ❤️ Bucureștiul!”, a scris primarul general pe pagina sa de facebook.

În clip, sunt prezentate locurile principale din București, luate la pas, de personajele principale ale acțiunii. ”Trezește-te, deschide ochii … Mă vezi, vino cu mine, te provoc să te întreci cu tine, să explorezi, să descoperi noi orizonturi. Descoperim împreună, ne putem juca împreună, atunci putem câștiga împreună. Vino să descoperim împreună întregul univers și ceea ce se află mai departe. Îndrăgostește-te de București”, este mesajul principal al clipului.

Postarea primarului general Gabriela Firea, care conține și filmul de prezentare, are doar cuvinte de laudă din partea internauților. ”Felicitari pentru realizari reusite. Sarbatori fericite.Si un mai bun”, a scris Valentina Banca.

 

Indragosteste-te de Bucuresti!

Bucureștiul este un oraș frumos, viu, surprinzător și cald, în care istoria se împletește armonios cu timpurile moderne. Un oraș care vibrează, care zâmbește, care te îmbie să-i afli secretele și în care îți place să trăiești, o zi sau toată viața. Un oraș de care merită să te îndrăgostești!Eu ❤️ Bucureștiul!#visitBucharest#indragostestetedeBucurestiP.S. Videoclipul este realizat de #ArtFocusInternational, regizor Petre Năstase. Multumim din suflet!

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 29 decembrie 2019