Evenimentul Zilei > International > Ce a pățit un bărbat din Rusia după ce a încercat să înghite o viperă. Gluma s-a transformat în priveghi
Ce a pățit un bărbat din Rusia după ce a încercat să înghite o viperă. Gluma s-a transformat în priveghi

Ce a pățit un bărbat din Rusia după ce a încercat să înghite o viperă. Gluma s-a transformat în priveghi

Un rus care se aflșa la muncile câmpului alături de mai mulți prieteni a vrut să facă o glumă. Din păcate totul s-a transformat într-o tragedie.

Întreaga poveste a avut loc în regiunea rusă Astrahan, unde bărbatul locuia alături de famila lui. Filmarea care a apărut pe celebra rețea de socializare Tik Tok îl arată pe bărbat cum a prins o viperă de mici dimensiuni, și cum încerca să o bage în gură.

Scena s-a repetat de mai multe ori, iar la un moment dat, vipera l-a mușcat pe bărbat de limba, injectându-i o cantitate de venin suficientă pentru a-i provoca moartea.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani din regiunea Astrahan, Rusia, a fost filmat, miercuri, de prietenii săi, în timp ce încerca să facă „un truc cu înghițirea unui șarpe”.

A murit la spital

La scurt timp după ce a fost mușcat de limbă, bărbatul a fost dus la spital, unde a și dedecat, ca urmare a unui șoc anafilacic instalat între timp

„Pe 22 septembrie, un cetăţean a ajuns la unitatea de terapie intensivă a spitalului regional Kharabalin, unde a murit câteva minute mai târziu. Conform datelor preliminare, el se distra cu prietenii pe câmp, când şi-a băgat un şarpe în gură”, a transmis vineri Direcţia regională de Investigaţii a ICR, citată de Agenţia rusă Interfax.

Potrivit poliției, în acea zonă, înghițirea de șerpi este un lucru foarte comun.

Bărbatul a murit din cauza șocului anafilactic, iar poliția le cere locuitorilor să nu mai încerce să înghită șerpi, pentru că își pot găsi sfârșitul

„Nu trebuie să mai încercați să înghițiti șerpi, sau să faceți alte experimente care vă pot face rău”, se arată în comunicatul poliției.

Prietenii celui decedat susțin că în decursul timpului cel în cauza a înghișit mai mulți șerpi, în zona respectivă fiind un fel de tradiție.