Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a decis Cumpănașu după ce familia Melencu a cerut 300.000 euro despăgubiri
Ce a decis Cumpănașu după ce familia Melencu a cerut 300.000 euro despăgubiri

Ce a decis Cumpănașu după ce familia Melencu a cerut 300.000 euro despăgubiri

Părinții Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă, au declarat că nu se vor constitui parte civilă în proces, nedorind să ceară despăgubiri.

Părinții Alexandrei Măceșanu, fata răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, au fost audiați, joi, la Poliția Caracal, scrie Antena3.

Oamenii legii vor să refacă întregul traseu al Alexandrei din ziua în care a fost răpită.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat joi la Antena 3 că părinții fetei au decis să nu se constituie parte civilă în dosar.

„Nu există valoare pentru copilul lor. Nu se pună problema să ceară daune sau bani de la stat pentru așa ceva.

Pentru ei este important să fie găsită Alexandra sau să fie găsiți vinovații. Este singurul lucru pe care ni-l dorim toți, ca familie”, a spus Cumpănașu.

În același timp, familia Luizei Melencu, tânăra de 18 ani care a dispărut în luna aprilie și pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, cere daune morale de 300.000 de euro și a depus la DIICOT o solicitare în acest sens.

Solicitarea a fost depusă la DIICOT în urmă cu aproximativ o săptămână, mama și bunicul Luizei Melencu cerând daune morale de 300.000 de euro.

„Cer despăgubiri morale de 300.000 de euro de la inculpat. Cererea este depusă de aproximativ o săptămână de către mama și bunicul tinerei, care s-au constituit părți civile. Ei au această calitate în dosar, nu pe cea de martor”, au declarat sursele citate.