Editura Evenimentul si Capital

Cazul Filipescu. Instanța: Procuroarea Cristea a tăinuit probe și a aruncat în spatele gratiilor un tată nevinovat

Elieser Filipescu împreună cu avocatul Tonel Pop
Autor: | | 9 Comentarii | 7761 Vizualizari

Hotărârile judecătorești în cauză deconspiră fără echivoc faptul că Elieser Filipescu este acuzat într-un mod nedrept și viclean, demonstrând „negru pe alb” că procuroarea Ana Liliana Cristea, de la Parchetul Sectorului 5, și poliţiştii de la Secția 19 au ascuns probe din dosar doar pentru a-l putea incrimina și aresta.

Instanțele judecătorești - pe fond și în calea de atac- demontează punct cu punct planul malefic al Ana Liliana Cristea, o procuroare care a trimis după gratii un om nevinovat - iar în alte spețe similare foarte recente, mai multe persoane nevinovate, cel puțin pentru a putea fi arestate. Din sursele noastre am aflat că această grozavă - sau „de groază”- procuroare, Ana Liliana Cristea, a fost cu puțin timp înainte lucrător la poliție, ce peste noapte s-a transformat în procuror. Această doamna ajunsă magistrat, fără a urma INMul, a ajuns să se preteze la grozăvii de neimaginat pentru un magistrat, ascunzând probe din dosar doar pentru a putea să se „înalțe” în fața șefilor și a societății, punând sub acuzare prin scenarii fanteziste (practicate și în alte dosare similare și amendate, de asemenea, de către instanțe) și cu rea-credință pe Elieser Filipescu, în vârstă de 46 de ani, care a fost încătuşat şi reţinut pe data de 12-13 octombrie timp de mai mult de 24 de ore, fără mâncare și apă, la dispoziția procuroarei, (practic, înaintea întocmirii mandatului pentru 24 de ore a fost reținut încă o perioada lungă de timp).

Din motivarea instanței de judecată

Pentru a obține arestarea tatălui​ fetiței și „glorie” personală, în mod evident procuroarea în cauză și „polițiștii săi” au avut grijă anterior să „inflameze” opinia publică și Direcţia Generelă de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) cu ajutorul unor mijloace mass-media, pe care le-a dezinformat prin metoda „scăpării pe surse”. Astfel Direcţia Generela de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) fiind impresionată de scenariile procuroarei și cele aruncate în mass-media s-au complacut în situația de a merge pe mâna procuroarei și au luat fetița „cu forța”, dând-o în plasament la o familie necunoscută, pentru a nu putea să mai aibă legături firești cu tatăl său, care nu a putut fi arestat.

În urma unei aşa-zise anchete, micuţa Jessica, în vârstă de doar nouă ani, a fost luată de la şcoală fără ştirea tatălui, singurul părinte rămas în viaţă, şi condusă la sediul Parchetului Sectorului 5 unde, cu o viclenie dusă la extrem, procuroarea a încercat să convingă fetiţa să scrie lucruri aberante despre tatăl său într-o așa-zisă scrisoare adresată unei mătuși, deoarece nu avea voie să o audieze în mod legal, în condițiile de la acel moment.

Instanțele de judecată au stabilit, prin soluțiile date în cauză, modul diabolic în care a fost întocmit acest dosar, cităm:

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: EVZ Special

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate