Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. Ce s-a întâmplat pe 5 octombrie. Ziua care schimbă tot
Cazul Caracal. Ce s-a întâmplat pe 5 octombrie. Ziua care schimbă tot

Cazul Caracal. Ce s-a întâmplat pe 5 octombrie. Ziua care schimbă tot

Apar noi informații care dau peste cap ancheta în cazul Caracal. Potrivit unor declarații ale unei femei din Napoli, care deține un bar, Alexandra Măceșanu este în viață.

Cu toate că Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe tânără, moartea acesteia este învăluită în mister.

Femeia a declarat că sâmbătă, 5 octombrie, a văzut-o pe Alexandra, iar detalii despre apariția fetei sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Citește: România, în stare de șoc! A fost împușcat pe scenă

„În luna septembrie, pe data de 11, într-o miercuri, am văzut-o de două ori. În via Garibaldi, Piazza Garibaldi, Napoli. Era cu încă două fete. Alexandra, pe data de 5 octombrie, sâmbătă, între orele 16 şi 18, a intrat de două ori în bar la mine şi a spus: Te rog frumos, ajută-mă! Te rog frumos, ajută-mă! După ea, a mai intrat un băiat. Un băiat închis la culoare. Vorbea cu ea în italiană, doar că ea nu vorbea, doar tăcea şi asculta. I-a spus că fără să facă şmecherii sau ceva de genul. Avea un maiou alb pe ea. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori a băut ceva ori drogată ori fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă”, a declarat o martoră, conform antena3.ro.

Citește: A MURIT la doar 41 de ani. Nimic nu prevestea tragicul eveniment

„Mi-am dat seama că e Alexandra din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: „Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România”. Sunt 100% sigură că fata aceea e Alexandra. Fata asta nu e decedată. Avea urme de violenţă pe spate, după maiou s-a văzut. Avea urme de la o curea, ceva de genul. Eu am sunat la Ambasada Română şi mi-a spus că sunt nebună şi că fata a fost declarată moartă”, a mai spus respectiva femeie, conform sursei citate mai sus.

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: