Un jurnalist italian a declarat la RomâniaTV că există filmări cu Gheorghe Dincă și cu o doamnă necunoscută într-o rulotă de la marginea orașului Bari

Un cunoscut jurnalist italian a declarat joi seară, la emisiunea lui Victor Ciutacu de pe RomâniaTV, că Gheorghe Dincă ar fi fost filmat în timp ce se afla cu o doamnă într-o rulotă în Italia, într-o zonă cunoscută de polițiști ca un rai al proxeneților.

Investigatorul Rok Xavi a făcut dezvăluiri incendiare joi seară la postul RomâniaTv, acesta susținând că monstrul din Caracal, așa cum este poreclit Gheorghe Dincă, ar fi fost filmat la marginea orașului Bari , în timp ce se afla într-o rulotă alături de o doamnă necunoscută.

Investigatorul susține că în zona respectivă, care ar fi fost pechezitionata de polițiști, ar fi fost trei rulote parcate , într-una din ele fiind descoperit chiar Gheorghe Dincă. Ziaristul susține că zona de la marginea orașului Bari ar fi fost cunoscută ca una obscură , un adevărat rai al traficanților de minori și al proxeneților.

Investigatorul a mai spus că o celebră jurnalistă din Italia ar fi urmărit un subiect fierbinte și ar fi făcut un reportaj senzațional la marginea orașului Bari, unde apare filmat și Gheorghe Dincă, care locuia atunci în Italia.

“Erau trei rulote parcate acolo, la marginea oraşului Bari. Două rulote erau goale, doar cu nişte paturi. În cealaltă era o doamnă, cu domnul Dincă”, a declarat jurnalistul Rok Xavi, pentru România TV.

Între timp , familia  Alexandrei Măceșanu speră că fata este în viață și face noi demersuri pentru a o găsi. Astfel, familia a depus miercuri , prin intermediul avocatului, mai multe cereri la DIICOT , într-una din ele solicitând efectuarea unei expertize din care să reiasă dacă Dincă este apt sexual.

În fața sediului DIICOT, Alexandru Cumpănașu a spus că părinții Alexandrei cred că au mai fost și alte persoane în casa lui Dincă atunci când fata era sechestrată.  Unchiul Alexandrei afirmă că nu crede că Gheorghe Dincă ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu.

„Noi nu credem că Dincă este ucigașul Alexandrei. Mai mult, credem că există șanse mari să fie în viață. Am solicitat și o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat și alte persoane și că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă”, a declarat Cumpănașu.