Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Alexandra. Pe cine acoperă criminalul Dincă? Dezvăluire-bombă în România
Cazul Alexandra. Pe cine acoperă criminalul Dincă? Dezvăluire-bombă în România

Cazul Alexandra. Pe cine acoperă criminalul Dincă? Dezvăluire-bombă în România

Gheorghe Ionel, fost şef al crematoriului Vitan-Bârzeşti timp de 20 ani, distruge teoria criminalului din Caracal conform fetele au fost incinerate după ce au fost ucise.

Fostul șef al crematoriului este de părere că Dincă nu avea capacitatea de a face o asemenea operaţiune şi cel mai probabil acesta doar trage de timp acum pentru a acoperi ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

„100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. Se face o incinerare doar când se ajunge la temperatura de 1.400 de grade. Poate să toarne ce vrea el, nu se poate obţine o asemenea temperatura. În crematoriu se obţinea temperatura după circa o oră de mers a arzătorului în gol şi abia se ajungea la 1.200 de grade. Exclus aşa ceva, iar arzătorul era imens cu un diametru de aproape un metru. Nu, exclus aşa ceva. Nu pot să cred.

Acel nemernic, părerea mea personală, trage de timp. Eu cred că este în viaţă fetiţa şi el trage de timp să acopere nişte urme şi să dea posibilitatea altor complici să o scoată din ţară. Părerea mea. Se putea incinera în butoi eventual doar părul şi pielea”, a zis Ionel Gheorghe, marţi seară, la Antena 3.

Gheorghe Dincă a recunoscut duminică faptul că a ucis ambele fete, dar a refuzat să arate locul unde s-ar afla rămăşiţele celor două.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: