Bharat Sharma, de 32 de ani,  a fost împuşcat pe 22 iulie, în timp ce un grup de bărbați înarmați jefuiau banca în care se afla, relatează Daily Mail.

Autorii jafului au tras două focuri de armă şi ambele gloanţe, de calibru 20, l-au nimerit pe Bharat, unul în abdomen și unul în inimă, La o săptămâna după jaf, chirurgii de la Spitalul Universitar Jawaharlal Nehru din Aligarh i-au scos glonţul care i-a nimerit talia.

Cel de-al doilea glonț i-a fost scos după două luni pentru că medicii au apreciat că viaţă i-ar fi pusă în pericol dacă ar încerca să-l scoată. Așteptarea a luat sfârșit miercuri, când o echipă de cardiologi l-a supus unei intervenții chirurgicale pentru extragerea glonțului din inimă.

Dr. Anil Jain, cel care a condus echipa de chirurgi, a spus: "Este un caz foarte rar… Glonţul era blocat în muşchiul inimii înaintea vârfului ventriculului stâng. A fost la un milimetru distanţă de a pătrunde în camera inimii. Glonţul ar fi putut să fie împins de pulsaţiile inimii. Este, clar, un caz deosebit, cu o poveste unică şi un bărbat foarte norocos."