Evenimentul Zilei > International > Caz ȘOCANT în Austria. Un migrant a BĂTUT și VIOLAT o bătrână de 72 de ani. Pedeapsă primită este REVOLTĂTOARE
Caz ȘOCANT în Austria. Un migrant a BĂTUT și VIOLAT o bătrână de 72 de ani. Pedeapsă primită este REVOLTĂTOARE

Caz ȘOCANT în Austria. Un migrant a BĂTUT și VIOLAT o bătrână de 72 de ani. Pedeapsă primită este REVOLTĂTOARE

Un nou caz de agresiune sexuală comisă de imigranți s-a produs în Austria. Un tânăr în vârstă de 18 ani a bătut și violat anal o bătrână de 72 de ani. Acesta a primit o pedeapsă de doar 20 de luni de închisoare.

De origine afgană, Wahab M a fost prins pe baza probei ADN, informează flux24.ro, citând cotidianul austriac The Local. Acesta a fost arestat pentru o altă infracțiune după viol și atunci i s-au recoltat probele, susține jurnalista americană Pamela Geller pe site-ul său. Se pare că violul a avut loc atunci când tânărul avea 17 ani. Migrantul a spus că în momentul comiterii infrațiunii era beat și nu își amintește nimic. Justiția austriacă respins expulzarea migrantului, dar a stabilit o despăgubire de 5.000 de euro pe care tânărul trebuie să o plătească femeii. Conform presei din Austria, femeia cântărea doar 48 de kilograme. Poliția a recunoscut că a ascuns acest caz opiniei publice.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.