CAZ REVOLTĂTOR! O mamă și-a obligat propria fiică să facă videochat

CAZ REVOLTĂTOR! O mamă și-a obligat propria fiică să facă videochat

O copilă de numai opt ani ar fi fost obligată de propria mamă să facă videochat. Tatăl micuței cere acum ajutorul autorităților, după ce în mediul online ar fi început să circule înregistrări în care fata lui apare complet dezbrăcată. Fetița este din Timișoara și învață în clasa a doua,

„Am găsit o postare pe WhatsApp. Erau două filmulețe în care apare dansând lasciv, iar pentru un copil de opt ani nu mi se pare normal ceea ce am văzut. Mă gândesc că, numai dacă a văzut sau a pus-o cineva, altfel nu făcea”, a povestit tatăl copilei, pentru Observator.

Micuța de doar opt ani ar fi fost filmată într-o cameră unde se afla și un bărbat. Bărbatul ar fi însăși iubitul mamei ei, conform tatălui, care a anunțat Poliția și Protecția Copilului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Părinții fetei sunt despărțiți de șapte ani, iar copila se afla în grija mamei, despre care tatăl susține ca este fostă dansatoare într-un club de noapte. Acum, părintele trăiește cu frica că, înregistrările cu fata lui ar fi putut ajunge și pe rețelele de pornografie infantile.

„Cu fosta soție nu am discutat nimic, pentru că orice aș discuta cu ea spune că nu este adevărat. Atâta timp cât îmi ascunde, înseamnă că e ceva acolo”, a fost explicația bărbatului.

După o evaluare a situației, inspectorii de la Protecția Copilului au bătut la ușa mamei, însă aceasta nu a fost găsită acasă. Până în momentul de față, nimeni nu ar fi scos-o pe fetiță din locul unde au fost filmate scenele revoltătoare.

„Acest caz va fi tratat în regim de urgență și va fi evaluat de colegii din cadrul serviciului de prevenție și intervenție în regim de urgență”, a raportat purtătorul de cuvânt al Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, Smaranda Marcu.