Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz revoltător în Sâmbăta Mare. Monstru cu chip de om. Poliția s-a autosesizat
Caz revoltător în Sâmbăta Mare. Monstru cu chip de om. Poliția s-a autosesizat

Caz revoltător în Sâmbăta Mare. Monstru cu chip de om. Poliția s-a autosesizat

Caz revoltător în Constanța. Un copil, în vârstă de doar 12 ani, a fost agresat într-un parc de un bărbat.

Un copil, în vârstă de doar 12 ani, a fost agresat într-un parc din orașul Ovidiu, județul Constanța, de  către un bărbat. Agresorul are 39 de ani.

Conform unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 1 mai, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că în mediul online a apărut o filmare în care un minor ar fi fost agresat fizic de un bărbat.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 30 aprilie, în jurul orei 17.00, în urma unui conflict spontan, minorul, de 12 ani, ar fi fost agresat fizic de un bărbat, de 39 de ani, faptă petrecută în zona unui parc din oraşul Ovidiu”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Aceștia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate.

Scene scandaloase la Constanța. Un copil a fost bătut în plină stradă

În urmă cu câteva săptămâni, un adolescent din Constanța a ajuns în coma la spital după ce a fost bătut de un alt tânăr care face kickboxing. Scandalul dintre cei doi a pornit pe rețele sociale.

Cei doi tineri au început să se certe pe rețelele sociale și și-au dat întâlnire în parcul din zona Far pentru a își regla „socotelile”.

Agresorul, un tânăr în vârstă de 19 ani care practică kickboxing, l-a lovit pe adolescentul în vârstă de 15 ani cu pumnul în față. În urma loviturii, băiatul a căzut și s-a lovit destul de grav la cap, acesta rămânând inconștient. Martorii incidentului, colegi de școală ai victimei, au fost amenințați cu moartea de către bătăuș. Acesta le-a spus că dacă se vor duce și vor face reclamație la poliție se va întoarce ți îi va ucide pe toți.

„Polițiștii Secției 5 au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un minor, de 15 ani, ar fi fost agresat de un tânăr, de 19 ani, în timp ce s-ar fi aflat în parcul din zona Far, din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict mai vechi, minorul în vârstă de 15 fiind lovit cu pumnul în zona feței de către tânărul de 19 ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală”, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.