Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz INCREDIBIL. Un bărbat a fost băgat în PORTBAGAJUL maşinii de poliţie pentru a fi DUS la secţie I VIDEO
Caz INCREDIBIL. Un bărbat a fost băgat în PORTBAGAJUL maşinii de poliţie pentru a fi DUS la secţie I VIDEO

Caz INCREDIBIL. Un bărbat a fost băgat în PORTBAGAJUL maşinii de poliţie pentru a fi DUS la secţie I VIDEO

Scene incredibile în faţa unui supermarket din oraşul Călan, judeţul Hunedoara. Un bărbat a fost obligat de poliţişti să intre în portbagajul autospecialei, pentru a fi transportat la secţie.

Totul a început după ce un cerşetor a intrat în conflict cu agenţii de ordine din supermarket. Pe imaginile filmate de un martor ocular se vede cum un agent de pază loveşte un bărbat cu bastonul. Acesta revine însoţit de doi doi prieteni, iar de aici până la un scandal în toată regula nua  fost decât un pas. La scurt timp, apare şi un echipaj de poliţiei, format din trei oameni ai legii. Poliţiştii locali şi poliţistul reţin doi bărbaţi, pe care îi urcă în maşină. Al treilea încearcă să fugă, dar se împleticeşte şi fuge, informează zhd.ro.

Este luat pe sus de doi poliţişti şi, pentru că nu a mai avut loc pe bancheta din spate, aceştia decid să îl introducă în portbagaj. Scena s-a petrecut sub privirile uluite ale trecătorilor. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara va face o cercetare internă pentru a stabili în ce împrejurări s-a petrecut incindentul.