Caz halucinant în justiția românească. Morții fac sesizări, procurorii răspund

Caz halucinant în justiția românească. Morții fac sesizări, procurorii răspund

Un nou caz, foarte asemănător cu „morții care votează”, se petrece în justiția românească. Procurorii au răspuns unor sesizări făcute de persoane decedate cu privire la alegerile locale care tocmai s-au încheiat.

Un nou caz șochează România. Procurorii, extrem de implicați în activitatea lor, au răspuns unor sesizări primite de la câteva persoane decedate de mai bine de opt ani.

Oamenii legii au pornit anchetele fără minima verificare a CNP-ului şi semnăturii celor care, chipurile, au făcut sesizarea. Mai mult decât atât, le-au mai şi trimis răspuns. Pe lumea asta, nu pe cealaltă, unde aşa zişii reclamanţi se află de ani buni. Iar minunăţiile nu se opresc aici.

Un caz halucinant a fost prezentat vineri seară în cadrul emisiunii „Exces de putere” de la Antena 3. La Timişoara, Cornel Drăgan s-a trezit cu un plic de la Parchet prin care se răspundea unei reclamaţii făcute de tatăl său Drăgan Ioan, care a morit din 2011.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sesizarea era în legătură cu nişte fapte ale unui politician din judeţul Ilfov cu care nici fiul, nici tatăl şi nimeni din neamul lor nu a avut vreo legătură.

După o săptămâna Cornel Drăgan a mai primir un plic, de această dată procurorii trimiţând un răspuns către mama sa, Donciu Maria, şi ea decedată din 2012. În mod miraculos, răposata a făcut reclamaţie cu privire la nişte fapte din sectorul 4 al Capitalei.

Când a venit şi al treilea plic de la Parchet, Cornel Drăgan a refuzat din start, să semneze, spunând că oamenii sunt decedaţi şi oricum nu au locuit niciodată la adresa unde li se livrează răspunsurile.

Între timp, Cornel Drăgan, timişoreanul prins în hăţişul acestor maşinaţiuni ce frizează absurdul, are o problemă reală de rezolvat cu organele statului. Direcţia Taxe şi Impozite Timişoara i-a trimis o somaţie pentru achitarea unor impozite restante în valoare de 70.000 lei, în condiţiile în care omul, având certificat pentru handicap grav, este scutit de taxe, scrie Antena3. Din păcate pentru el, cel mai probabil va avea mult de așteptat până să primească vreun răspuns la petiția sa.