Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Măruță a lăsat mască pe toată lumea! Dezvăluiri incredibile despre Alex Velea. Adevărul din spatele scandalului
Cătălin Măruță a lăsat mască pe toată lumea! Dezvăluiri incredibile despre Alex Velea. Adevărul din spatele scandalului

Cătălin Măruță a lăsat mască pe toată lumea! Dezvăluiri incredibile despre Alex Velea. Adevărul din spatele scandalului

Este cunoscut faptul că Alex Velea refuză să îi mai vorbească lui Cătălin Măruță, însă adevăratul motiv nu a fost făcut public. Prezentatorul tv evită de câteva luni să discute despre acest subiect, însă, în cele din urmă, a decis să facă public motivul care a dus la distanțarea dintre cele două vedete. Totul ar fi pornit chiar de la emisiunea pe care Măruță o prezintă.

Cătălin Măruță și Alex Velea nu își mai vorbesc de câteva luni bune, însă niciunul dintre ei nu a vorbit despre acest subiect până acum. Prezentatorul tv a refuzat în repetate rânduri să vorbească despre motivul care l-a determinat pe artist să nu îi mai vorbească. În cele din urmă, soțul Andrei a decis să facă totul public.

Se pare că cearta a pornit de la una dintre rubricile emisiunii „La Măruță”. Sosurile iuți sunt o adevărată distracție pentru Cătălin Măruță, bucurându-se de răspunsuri neașteptate. Totuși, faptul că numele Antoniei a fost rostit de prea multe ori în cadrul acestei rubrici l-a deranjat extrem de tare pe Alex Velea. Potrivit prezentatorului tv, artistul l-a acuzat că el ar fi cel care pune invitații să spună sumele frumoasei Antonia.

„Deci, eu cu Alex Velea eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza rubricii sosurilor iuți. Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei la aceste rubrici. El nu înțelege că oamenii îl spun de la ei, nu sunt puși (n.red. – de cineva)”, a dezvăluit Cătălin Măruță în cadrul emisiunii pe care o moderează, scrie wowbiz.ro.

Alex Velea, deranjat de modul în care Cătălin Măruță a vorbit despre Antonia

În urmă cu doar câteva luni, Alex Velea și-a făcut publică nemulțumirea cu privire la modul în care vedetele invitate în emisiunea lui Cătălin Măruță folosesc numele Antoniei. Artistul mărturisește că nu i-au plăcut niciodată scandalurile, însă uneori chiar trebuie să spună ceea ce îl deranjează.

Alex Velea susține că, atât el, cât și Antonia, au fost jigniți în cadrul emisiunii difuzate de Pro Tv, ceea ce l-a determinat să nu mai vorbească cu Cătălin Măruță, care i-a fost prieten cândva.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica pentru că mă simt prea atacat.

E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă. Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta. Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea.

M-a jignit prea rău şi a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbați”, a declarat Alex Velea la Xtra Night Show.