Cătălin Cîrstoiu nu se mai abține. Atac dur la adresa lui Nicușor Dan

Cătălin Cîrstoiu nu se mai abține. Atac dur la adresa lui Nicușor Dan Sursa foto: Facebook

Cătălin Cîrstoiu nu se mai abține și începe atacul către contracandidații săi la Primăria Capitalei. Dacă până acum a preferat să facă declarații puține despre aceștia acum, printr-o postare pe rețelele de socializare și-a exprimat punctul de vedere, mai ales referitoare la actualul edil al Capitalei.

Cătălin Cîrstoiu nu se mai abține. Atac dur la adresa lui Nicușor Dan

Printr-o postare pe rețelele de socializare, Cătălin Cîrstoiu și-a comparat calitățile de management cu cele ale actualului edil al Capitalei, Nicușor Dan.

„Avem de făcut bine un oraș. Și multe urgențe. Bucureștiul se dezvoltă acum încet, foarte lent, extrem de lent. Am avut primari buni, dar și administratori care au nimerit pe ușa greșită. Am avut și primari cinstiți, dar incompetenți, cât și primari competenți, dar hoți. Hoții au fost condamnați, incompetenții trebuie schimbați.

Sub conducerea lui Nicușor Dan, Clotilde Armand și USR, orașul e murdar, neîngrijit, blocat, poluat, lipsit de viziune. Merge de la o zi la alta. Domnul Dan trebuie să plece pentru că nu știe să conducă, nu știe să comunice, nu știe ce să facă. Este un bun ong-ist, dar un primar incapabil să ofere soluții, un primar depășit complet de marile și micile probleme ale orașului. Nu a condus niciodată echipe, nu știe să organizeze. Este un bun matematician premiant, dar repetent la management. Orașul, ca și spitalul, nu stă să aștepte pe nimeni”, spune Cîrstoiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totodată, candidatul din partea coaliției PSD – PNL la Primăria Capitalei susține că locuitorii orașului nu își mai permit să piardă încă patru sau opt ani pentru a rămâne „pe loc”.

„Nu mi se pare suficient să fii doctor pentru a conduce un oraș. Ca manager am schimbat în bine un spital uriaș cu mii de angajați, pot și știu să imprim primăriei organizare, rigoare, ordine și eficiență. Sunt un om corect și vreau să schimb Capitala României din temelii. Nu vin să cârpesc, vin să fac din București o mare metropolă europeană”, adaugă Cîrstoiu, pe Facebook.

Primăria Generală

Nicușor Dan și salariul său Sursa foto: Facebook

Cătălin Cîrstoiu, al doilea atac la adresa edilului Capitalei

La câteva ore de la declarația anterioară, candidatul PSD-PNL, a dorit să îi mai atragă atenția lui Nicușor Dan cu privire la anumite obiceiuri pe care le are în calitate de edil al Capitalei.

Făcând referire la o recentă declarație a lui Nicușor Dan, în care preciza că sunt consolidate 70 din miile de clădiri cu risc seismic din Bucureşti, Cîrstoiu îl descrie ca fiind „un observator senin al potenţialelor mii de victime ale unui cutremur”.

„Acesta este Primarul Bucureştiului! Un observator senin al potenţialelor mii de victime ale unui cutremur. Domnule Dan, sunteţi primar. Primar general. Al Capitalei României. Sunteţi în această funcţie să faceţi, să acţionaţi, să preveniţi! Nu să staţi cu mâinile în sân şi să constataţi mecanic, robotic, cum vor cădea peste oameni clădirile neconsolidate din incompetenţă şi nepasare. Noi salvăm oameni la spital, ne asigurăm zi de zi că nu se întâmplă tragedii. Oamenii nu sunt cifre, domnule Dan”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Cătălin Cîrstoiu.

Nicușor Dan, despre adversarul său în cursa alegerilor

Edilul a susținut că intră în cursa pentru un nou mandat alături de un singur adversar - Cristian Popescu Piedone. Nicușor Dan a precizat că a ajuns la această concluzie după ce a interacționat cu mii de oameni.

„Din interacțiunea cu mii de oameni asta este concluzia la care am ajuns”, a spus el.

De altfel, actualul primar a vorbit și despre sondajul realizat de, la începutul lunii aprilie, care arăta că Nicușor Dan ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu 37,1% din voturi.

„Nu vreau sa contest știința din spatele acestui sondaj, dar e doar o poză de moment. Ce este cert e că noi avem alegeri într-un singur tur și că principalii doi candidați sunt persoana mea și Cristian Popescu Piedone”, a adăugat actualul primar al Capitalei.