Cătălin Bordea nu-l iartă pe cel care i-a „furat” soţia. Ce șanse le dă amorezilor

Cătălin Bordea nu-l iartă pe cel care i-a „furat” soţia. Ce șanse le dă amorezilor Livia și Cătălin Bordea. Sursa foto: Instagram/ Cătălin Bordea

Cătălin Bordea nu poate să treacă peste divorţul de soţia sa. Acesta a dezvăluit că nu i-a venit să-și creadă când a văzut imaginile din presă cu cu Livia şi cel mai bun prieten.

Cătălin Bordea nu-l poate ierta pe cel mai bin prieten care i-a furat nevasta. De asemenea, mai spune că relaţia lor nu va dura. Spike a fost cavalarer de onoare de la nuntă sa. Iar atunci când a fost plecat la „America Express”, i-a suflat nevasta.

Cătălin Bordea nu le dă viață prea lungă împreună

Cătălin Bordea a trecut printr-o dramă atunci când Livia s-a aruncat în brațele celui mai bun prieten. Și acum, după șase luni de terapie la psiholog, nu este încă vindecat. Atât de mul l-a afectat trădarea soţiei. Cătălin Bordea  a decis să rupă tăcerea cu privire la cei care i-au frânt inima.

Comendiantul a recunoscut că el și Livia nu se mai înțelegeau de la venirea lui de la „America Express”. Dar nu s-a așteptat nici măcar o clipă ca soția sa să-și găsească fericirea în brațele celui mai bun prieten.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu zic de ce am aflat la terapie, din cărți, nu știu ce… După un divorț, tu ai tendința să te duci într-o nouă relație, instantaneu. Total greșit! E aia pansament… Și tu stai acolo, practic, până când te vindeci, cât de cât. De asta, la un moment dat, sunt oameni care intră într-o relație și într-un an, doi, se uită la fata aia și nu mai are nimic cu ea, nu mai are nicio treabă. Și zic: păi cred că trebuie să ne despărțim. Și aia: păi de ce?

Cum i-a furat Spike soția lui Cătălin Bordea. Nici în filme nu vezi așa ceva

Cătălin Bordea, Livia şi Spike. Sursa foto: Arhiva EVZ

Bă, dar dacă facem acum, pe la 40 de ani…Dar se întâmplă. Și pur și simplu îți întârzii procesul de a sta singur, de a învăța ce se întâmplă cu tine. Și, în același timp, folosești un om, că-l folosești. Fără să îți dai seama tu folosești omul respectiv ca să-ți ia ție gândul ăla, ieșiri, îți dă o chestie. Dar tu în timpul ăsta te vindeci și fix când te-ai vindecat, îi spui omului: bă, pa!”, a declarat Cătălin Bordea.

Ce spune comediantul despre o eventuală împăcare cu Livia

Cătălin Bordea a fost întrebat dacă o mai primește înapoi pe Livia. Comediantul nu știe, însă, dacă este dispus să o mai primească înapoi pe fosta sa soție, în caz că aceasta ar dori să se mai întoarcă la el.

„Nu pot să răspund la întrebarea asta! Momentan, singurii care mă țin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni, care încontinuu îmi fac portretul din urmă: «Bă, tu despre cine vorbești, despre asta care… despre asta care…».

Pentru că ai tendința să uiți… Ai iubit prea mult omul ăla și cred că dacă erau mai mulți ani de certuri, poate că… dar pe mine m-a lovit tirul pe munte. Recuperarea e una și șocul mintal e alta. Până se așează, acum trebuie să lucrez la mine, ei treaba lor. Dar nu pot să răspund la întrebarea asta”, a spus Cătălin Bordea.