Cum i-a furat Spike soția lui Cătălin Bordea. Nici în filme nu vezi așa ceva

Cum i-a furat Spike soția lui Cătălin Bordea. Nici în filme nu vezi așa ceva Mihai Bobonete, despre drama lui Cătălin Bordea. L-a avertizat de multe ori. Sursa foto: Instagram

Cătălin Bordea a povestit că l-a ajutat pe Spike, rapper-ul care i-a furat soția, în cele mai grele momente. Acum, acesta are succes în muzică și în afaceri, dar și în dragoste.

Spike s-ar fi lăudat peste tot că i-a furat soția lui Cătălin Bordea, dar nu și că prietenul său l-a ajutat să treacă peste cele mai grele momente. Comediantul a povestit că l-a ajutat pe artist să învingă depresia și să își revină după moartea tatălui său.

Cătălin Bordea, despre Spike

„Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până-n ultima clipă, a fost fratele meu, la modul în casă. La propriu, «îți dau haina de pe mine», nu e o figură de stil. «Hai să ne plimbăm, hai să te scot din anxietate, hai să mergem acolo, hai să facem aia». Îl sunam «ce mai faci, cum ești?», «stai liniștit, nu-ți trebuie adidași, îți dau eu adidași». Și nu numai eu, ci și Micutzu și ea, toți eram o familie!” , a explicat Cătălin Bordea în podcastul „La fileu”.

Ne puteți urmări și pe Google News

În 2022, tatăl lui Spike a murit. Acesta a fost ofițer de marină, apoi director comercial la un lanț de magazine din București. El a fost și un prolific dezvoltator imobiliar și i-a lăsat rapper-ului o avere destul de mare.

Spike, succes în afaceri

Rivalul lui Cătălin Bordea deține o cotă de 50% dintr-o firmă imobiliară (închiriere, subînchiriere proprietăți imobiliare). O firmă care prezintă o cifră de afaceri de peste 275.000 de lei și un profit, la ultimul raport fiscal, de 166.000 lei. Rapperul mai are în custodie o firmă de postproducție cinematografică și de televiziune, ce a avut o cifră de afaceri ceva mai mare, 429.000 lei și un profit de 300.752 lei.

Unele persoane au declarat că rapper-ul ar fi făcut muzică doar din pasiune și că adevărata lui sursă de venit este din afacerile pe care tatăl său i le-a lăsat.

S-a lăudat că i-a furat soția

Recent, Cătălin Bordea a mai spus că rapper-ul s-ar fi lăudat la multă lume că i-a furat-o pe Livia. El a declarat că nu este normal să te bagi într-o căsnicie și să mai și povestești despre asta.

„Era de mult, da. Nu știu, nu am exact timpul anume. Eu zic chestia asta la tine, băi, dacă faci o treabă, nu te lăuda la aia, e un rău pe care-l faci, nu e o chestie bună. Tu te-ai băgat în casa unui om, e rea, contează, nu contează ce au ăia, atâta timp cât nu există infidelitate, violență și tu vezi asta, nu te băga. Tu produci un prejudiciu, retrage-te. Scuzele astea cu „ne-am îndrăgostit” nu merg, veniți și la mine cu doi înainte și spuneți-mi. Dar când te și lauzi, adică te duci la frizer și îi spui „Ai văzut măi ce fac, că dau, cui, dar tu știi de când și nu știu ce”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul podcastului realizat de Speak.