Evenimentul Zilei > Actualitate > Cât de frumos a crescut Cleopatra Stratan. Cum arată acum fetița care a făcut furori cu piesa „Ghiţă”
Cât de frumos a crescut Cleopatra Stratan. Cum arată acum fetița care a făcut furori cu piesa „Ghiţă”

Cât de frumos a crescut Cleopatra Stratan. Cum arată acum fetița care a făcut furori cu piesa „Ghiţă”

Cât de frumos a crescut Cleopatra Stratan. Cum arată acum fetița care a făcut furori cu piesa "Ghiţă". Fiica lui Pavel Stratan este o domnișoară în toată regula.

Cleopatra Stratan, în vârstă de 14 ani, se numără printre cei mai talentați copii, care la numai trei ani a uimit milioane de oameni din toată lume cu vocea, modestia, intelegenta, memoria, si darul actoricesc. Chiar dacă numele ei nu s-a mai auzit atât de des în mas-media, Cleopatra a fost prezentă alături de tatăl ei la un eveniment, unde au atras toate privirile.

Fata lui Pavel Stratan nu mai e un copil, ci o domnișoară care stârnește admirație celor din jur. Interpretul a făcut public ă pe contul de Facebook, o fotografie ce i-a surprins pe prietenii virtuali. „Ce a crescut Cleopatra. Unde-i fetița de altădată”, „Cleo, ești superbă”, „Ce frumoasă e”, sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Până la această vârstă, Cleopatra Stratan a  câștigat câteva premii MTV, două discuri de platină, trei discuri de diamant și a intrat de șase ori în Cartea Recordurilor.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: