Evenimentul Zilei > Monden > Cât de crud a putut fi Prinţul Harry, incredibil! Cu Meghan Markle, culmea
Cât de crud a putut fi Prinţul Harry, incredibil! Cu Meghan Markle, culmea

Cât de crud a putut fi Prinţul Harry, incredibil! Cu Meghan Markle, culmea

În cuplul format din Prinţul Harry şi Meghan Markle nu este totul numai lapte şi miere.

În ciuda faptului că tabloidele britanice au tot insistat că actriţa americană conduce şi impune ritmul în relaţie, se pare că Prinţul Harry nu este atât de docil cum se credea.

O dovadă în acest sens o reprezintă faptul că Meghan Markle a fost forțată să-şi abandoneze câinele iubit pentru că patrupedul „nu-i plăcea Prințului Harry”.

Mare iubitoare de câini, ea a trebuit să-l lăse în urmă pe Bogart, „potaia îndrăgită”, după ce metişul labrador-ciobănesc german nu a fost agreat de soţul ei.

O sursă regală a dezvăluit că Bogart a rămas în Canada, ţară în care cei doi s-au mutat după nunta organizată în Marea Britanie.

Câinele şi stăpâna au rămas despărţiţi după ce Prinţul Harry şi Meghan Markle au decis să se mute în SUA.

Odată cu mutarea în Marea Britanie, câinele a urmat-o pe Meghan, dar o sursă apropiată a dezvăluit pentru The Sun, că Bogart a fost lăsat într-un coteţ.

„Meghan a adorat acel câine, dar decizia de a nu-l lua înapoi s-a bazat pe relația lui Bogart cu Harry.

Nu i-a plăcut lui Harry. Meghan a fost foarte vocală cu privire la faptul că nu ar fi corect să-l aducă înapoi cu normă întreagă, având în vedere sentimentele lui Bogart pentru soțul ei.

Desigur, personalul din Marea Britanie care știa despre decizia ei a găsit declarația ei destul de ciudată, dar au acceptat-o ​​ca atare, deoarece Meghan își cunoaște câinii”, a spus sursa.

În schimb, cuplul a cumpărat un Labrador negru, pe care-l cheamă Oz. Ei au fost văzuţi la plimbare în Los Angeles alături de Oz şi de celebrul Guy, rasa beagle.

Înainte de a se căsători cu Harry, Meghan a făcut publică dragostea pentru câinii ei. O sursă a dezvăluit:

„Le-a cumpărat puloverele de câine Union Jack pentru a-i menține calzi când erau cățeluși.

Îi este dor de ei când este plecată și chiar a făcut pe cineva să-i arate pe FaceTime astfel încât să poată vorbi cu ei”, relatează The Sun.

Într-un interviu anterior, ea a vorbit despre dragostea ei pentru Bogart. Vorbind cu Reader’s Digest, ea a spus: „El este primul câine avut vreodată.”

Sursa: Daily Star

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: