Casă de vânzare, cu patru camere și teren de 720 mp, la numai 7.500 de euro

Casă de vânzare, cu patru camere și teren de 720 mp, la numai 7.500 de euro Casa / Sursa foto Casa Ienăchiță

Casa de vânzare se află în satul Esna, o localitatea aflată la doar 35 de kilometri distanță de Brăila. Dacă suprafața terenului de 720 de metri nu v-a convins că prețul este un chilipir, luați în considerare că terenul are o deschidere de 12 metri liniari la stradă.

Casa de vânzare se află într-un sat din comuna Movila Miresii din Brăila. Cu greu poate fi egalată oferta. Proprietarul scoate la vânzare pentru 7.500 de euro o casă cu patru camere, cu o amprentă de 80 de metri pătrați și un teren de 720 de metri pătrați.

Casă de vânzare la preț de mașină

Casa de vânzare se află în satul Esna, o localitatea aflată la doar 35 de kilometri distanță de Brăila. Dacă suprafața terenului de 720 de metri nu v-a convins că este un chilipir, proprietatea are o deschidere de 12 metri liniari la stradă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Casa este racordată la utilități, beneficiază de curent electric și apă. Mai mult, satul Esna se afllă în zona pitorească a municipiului Brăila, iar locuința se află într-o zonă privilegiată cu acces la DN 22, șosea care leagă Brăila de Râmnicu Sărat.

Esna se află în proximitatea a patru lacuri

Satul Esna se află la intersecția DN22 cu șoseaua județeană DJ 202B, facilitându-se accesul către localitățile Traian, Gemenele și Scorțaru. De asemenea, comuna este dispusă de-a lungul rutei feroviare Brăila-Buzău. Un detaliu care face proprietatea și mai atractivă constă în faptul că se află în proximitatea a patru lacuri: Lacul Sărat, Seaca, Lutu Alb și Opreanu.

În datele din recensământul din 2021, Movila Miresei apare cu o populație de aproximativ 3.700 de locuitori. În scădere cu 500 de persoane față de recensământul din 2011. Esna, cel mai vechi sat al comunei, a fost atestat pentru prima dată în 1862.

Casă de vânzare Gherla

Casă Gherla. Sursa foto: Facebook

Casa de vânzare se află în apropiere a patru locuri

La sfârșitul veacului XIX, comuna era formată doar din satul de reședință situat în Ianca cu o populație de puțin peste o mie de locuitori. În perioada respectivă sătenii din Esna se bucurau de facilități specifice vremii, o moară de vânt, un lăcaș de cult ridicat în 1889 de localnici, o școală pentru băieți construi în 1884 și una de fete.

Așadar, proprietatea vă oferă posibilitatea să investiți într-o zonă încărcată de istorie amplasată într-un cadru idilic. Prețul de 7,500 de euro este mai mult decât accesibil, informează storia.ro.