Echipa respectivă de consilieri este aceeaşi care i-a îndrumat paşii în carieră, iar stafful Palatului Regal spune că nu este normal cum procedează ducesa de Sussex.

Se spune că Ducesa de Sussex folseşte fosta sa echipă cu discreţie înainte de a publica prima sa carte. Potrivit angajaţilor regali, mişcarea respectivă este împotriva protocolului întrucât proiectele sale ar fi trebuit încredinţate angajaţilor palatului. Se mai spune că Meghan primeşte sfaturi de la Hollywood din partea agentului Nick Collins, de la avocatul Rick Genow şi de la managerul Andrew Meyer.

În acelaşi timp, palatul regal afirmă că ştiu  echipa de ani de zile, fiind în relaţii cordiale. Collins este reprezentatnt al The Gersh Company, care prezintă celebrităţile din lista A, precum Jamie Foxx, iar mai înainte a considerat pe ducesă ca pe unul dintre clienţii săi. O sursă a afirmat pentru ziar că „se îngrijeşte de afacerile personale ale lui Meghan”.

Oricum, această combinaţie a lui Meghan privind lansarea cărţii a supărat pe unii membri din personalul palatului.

Aceştia au comentat: „Ca membru cu drepturi şi îndatoriri depline al familiei regale, era de aşteptat ca acest tip de problemă să fi fost gestionată exclusiv de stafful palatului, care echilibrează dorinţele personale studiind dacă acestea sunt sau nu potrivite pentru Casa regală. E clar că doreşte să fie înconjurată de oamenii săi de la Hollywood. Nu asta aşteptam de la ea”.

Aşadar,  Meghan ar fi terminat cartea despre care se spune că este ficţiune şi se prognozează că va fi un bestseller. Se mai ştie că încasările vor merge spre opere de caritate. Un purtător de cuvânt de la Buckingham Palace a declarat: „După cum s-a făcut deja referire în trecut, Rick, Andrew şi Nick au fost consultanţii legali, financiari şi de afaceri ai ducesei timp de mai mulţi ani în timpul carierei sale de actriţă în Statele Unite şi au rămas în continuare în relaţii apropiate„, titrează Daily Mirror.

Te-ar putea interesa și: