Megan Markle a fost o mare susţinătoare a diferitelor cauze caritabile atât înainte cât şi după ce a intrat în familia regală, prin căsătoria cu principele Harry, în 2018. După ce Ducesa de Sussex  a devenit redactor pentru Vogue,  a fost pusă în gardă din pricina implicării exagerate „în sfera politică”.

Un jurnalist pe nume Toby Young  a afirmat că ducesa nu a făcut altceva decât să dea de înţeles familiei regale care sunt problemelor sociale pe care le va aborda.

Young a declarat: „Problema e că soţia lui Harry are în mod sigur un program politic: este tipul de ducesă inteligentă şi implicată şi vede în tot ceea ce face ţelul vieţii sale, dorind să trezească la realitate, într-un fel sau altul, familia regală”.

„Pentru un membru al familiei regale, a-ţi asuma o poziţie atât de tranșantă politic este mereu o idee rea fiindcă membrii familiei sunt finanţaţi de contribuabili şi deci au obligaţia să rămână în afara sferei politice„.

În acelaşi timp, trebuie menţionat că Meghan n-a fost singurul membru al familiei regale britanice care a abordat chestiuni politice, fiindcă şi prinţul moştenitor, Charles, a fost,  înaintea ei, acuzat din pricina interesului său pentru politică, titrează Express.

Te-ar putea interesa și: