Evenimentul Zilei > Social > Casa Regală, în clocot. Meghan Markle, avertizată să renunţe la agenda politică
Casa Regală, în clocot. Meghan Markle, avertizată să renunţe la agenda politică

Casa Regală, în clocot. Meghan Markle, avertizată să renunţe la agenda politică

Meghan Markle cauzează probleme familiei regale cu agenda sa politică şi a fost deja avertizată pentru activismul său, pentru acţiunile întreprinse, fiindcă ar putea aduce necazuri monarhiei.
Megan Markle a fost o mare susţinătoare a diferitelor cauze caritabile atât înainte cât şi după ce a intrat în familia regală, prin căsătoria cu principele Harry, în 2018. După ce Ducesa de Sussex  a devenit redactor pentru Vogue,  a fost pusă în gardă din pricina implicării exagerate „în sfera politică”.

Un jurnalist pe nume Toby Young  a afirmat că ducesa nu a făcut altceva decât să dea de înţeles familiei regale care sunt problemelor sociale pe care le va aborda.

Young a declarat: „Problema e că soţia lui Harry are în mod sigur un program politic: este tipul de ducesă inteligentă şi implicată şi vede în tot ceea ce face ţelul vieţii sale, dorind să trezească la realitate, într-un fel sau altul, familia regală”.

„Pentru un membru al familiei regale, a-ţi asuma o poziţie atât de tranșantă politic este mereu o idee rea fiindcă membrii familiei sunt finanţaţi de contribuabili şi deci au obligaţia să rămână în afara sferei politice„.

În acelaşi timp, trebuie menţionat că Meghan n-a fost singurul membru al familiei regale britanice care a abordat chestiuni politice, fiindcă şi prinţul moştenitor, Charles, a fost,  înaintea ei, acuzat din pricina interesului său pentru politică, titrează Express.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: