Evenimentul Zilei > Monden > Casa Regală a primit lovitura de graţie! Cu ce nume s-a înregistrat Prinţul Harry în SUA
Casa Regală a primit lovitura de graţie! Cu ce nume s-a înregistrat Prinţul Harry în SUA

Casa Regală a primit lovitura de graţie! Cu ce nume s-a înregistrat Prinţul Harry în SUA

S-a aflat cu ce nume s-a înregistrat Prințul Harry în documentele oficiale din SUA. Ducele de Sussex nu folosește titlul său, nici Mountbatten Windsor - numele său de familie. Surpriza este de proporţii.

Vestea-bombă este că Prinţul Harry nu mai folosește Prinţul de  Wales. Întrebarea este: De ce?

În timp ce era încă la școală și în armată, ducele folosea numele de Wales. Iar acum, numele său pe documentele de înregistrare apare ca Prințul Henry Charles Albert David, Ducele de Sussex. Deci, după cum se observă, fără Prințul de Wales, numele familiei!

După mutarea cuplului în California, Harry a înființat un birou în Beverly Hills. Potrivit site-ului familiei regale: „Prințul de Wales va continua să facă parte din Casa Windsor”, deci numele îi aparţine doar că nu mai doreşte să-l folosească. Iar tabloidele britanice au luat foc la aflarea veştii şi se întreabă de ce-şi ignoră numele de Wales?!

Aşadar, Prinţul Harry nu mai folosește numele de Wales. Iar motivul este doar de el ştiut. Mai mult, britanicii se întreabă dacă nu cumva Harry transmite un mesaj familiei sale din Marea Britanie.

Între timp, pandemia de coronavirus le-a ruinat planurile la câteva zile după ce foştii duci de Sussex s-au mutat oficial din Canada în Los Angeles pentru a-și începe noua viață departe de Familia Regală.

Din păcate, Meghan nu o poate avea pe mama sa alături şi pentru a o ajuta cu micuţul Archie deoarece Guvernul SUA a cerut publicului să adopte măsuri de distanțare socială pentru a încetini răspândirea virusului.