Pentru Ducele de Sussex, în vârstă de 35 de ani, Eugenie (30 de ani) nepoata reginei „a fost întotdeauna mai mult decât o verișoară” și au fost „și cei mai apropiați dintre prieteni”

Prințesa a a fost printre primii care au aflat despre relația sa cu Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani. În carte se detaliază: „Eugenie care dorea de mult să-și vadă vărul să se stabilească și să fie fericită, le-a spus prietenilor că o iubește pe Meghan și a crezut că este” doar tonicul „pentru Harry”.

Totuși, decizia luată de prințul Harry și Meghan de a împărtăși vestea sarcinii lor la „nunta prințesei” nu a scăzut deosebit de bine, scriu autorii biografiei.

Ei au și explicat: „O sursă a spus că le-a spus că a simțit că cuplul ar fi trebuit să aștepte să împărtășească veștile.”

Ducele și ducesa de Sussex le-au spus membrilor apropiați ai familiei veștile nuptiale, deoarece a fost ultima dată când s-au văzut cu înaltele oficialități înainte de a pleca în Australia pentru începutul turneului regal.

La doar patru zile mai târziu, în ajunul sosirii lor la Sydney, Meghan și Harry au anunțat că așteaptă un copil. La vremea respectivă, Meghan era doar în a 12-a  săptămână de sarcină, dar cuplul a ales să anunțe cât mai devreme nestea, decât să facă întregul turneu umbrit de zvonurile de sarcină, care deja se rostogoleau.

Ducesa se „arăta deja”, ceea ce ar fi fost greu de ascuns.

Potrivit cărții, prințul Harry și prințesa Eugenie au avut întotdeauna o legătură puternică.

Autorii scriu: „Dintre toți nepoții reginei, prințesa Eugenie și prințul Harry au una dintre cele mai naturale legături. La fel ca Harry, Eugenie este loială, cinstită și distractivă.

„Cei doi au petrecut multe nopți împreună la Londra, strecurându-se în intrările din spate ale unor cluburi, cum ar fi Mahiki, sau Tonteria, scrie Daily Mail.