Evenimentul Zilei > Actualitate > CARNAGIU pe șoselele din România. 13 OAMENI AU MURIT în ultimele 24 de ore
CARNAGIU pe șoselele din România. 13 OAMENI AU MURIT în ultimele 24 de ore

CARNAGIU pe șoselele din România. 13 OAMENI AU MURIT în ultimele 24 de ore

Carnagiu pe șoselele din România. În urma a două accidente, 13 persoane și-au pierdut viața, iar alte două au fost rănite. Incidentele rutiere s-au petrecut la Ploiești și Focșani.

Conform B1.ro, tragedia de la Ploiești s-a petrecut în apropierea parcului industrial, pe Drumul Național 72. Cei 5 tineri și-au pierdut viața după ce un autoturismul în care se aflau s-a izbit de un tir. Victimele aveau vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Oamenii se îndreptau spre Târgoviște în momentul în care șoferul mașinii a pierdut controlul și a intrat pe contra sens.

Nu a mai fost timp să evit, au intrat în derapaj, de acolo și așa au venit cu partea dreaptă, până când au intrat în mine după 3 secunde", a declarat șoferul TIR-ului.

Martorii spun că șoferul care conducea autoturismul mergea cu o viteză extrem de mare. El a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar impactul cu TIR-ul a fost unul extrem de violent.

La Focșani, potrivit Știripesurse.ro, 8 oameni și-au pierdut viața, iar alte două sunt în stare foarte gravă, după ce două mașini s-au ciocnit. Cele din urmă au fost transportate de urgență la Spitalul din Focșani.

Sursa citată precizează că echipajele de ajutor au intervenit promt.