Evenimentul Zilei > Monden > Carmen Brumă dă lovitura. Se întoarce la TV. Cu ce mare post a semnat partenera lui Mircea Badea
Carmen Brumă dă lovitura. Se întoarce la TV. Cu ce mare post a semnat partenera lui Mircea Badea

Carmen Brumă dă lovitura. Se întoarce la TV. Cu ce mare post a semnat partenera lui Mircea Badea

Carmen Brumă a pregătit o nouă surpriză! Aceasta revine la Antena 1 în emisiunea ”MediCOOL”. Vedeta a anunțat un sezon incendiar, cu subiecte pe măsură.

Carmen Brumă și-a ținut de fiecare dată fanii la curent pe rețelele de socializare și a hotărât să fie mai aproape de ei. Vedeta poate fi admirată și în noua emisiune de la Antena 1.

Gazda emisiunii, dr. Mihai Pautov, dr. Elena Popa, Carmen Brumă şi Ana Barbu vin cu surprize în noul sezon ”MediCOOL”. Aceștia vor invita nume mari din lumea medicală, iar telespectatorii vor avea parte de cele mai bune sfaturi pentru o viață sănătoasă.

Carmen Brumă revine pe micile ecrane

Vedeta a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să facă parte din noul proiect și este mai hotărâtă ca niciodată să ajute oamenii aflați în dificultate.

”Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanță cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţîi noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a spus Carmen Brumă.

Ana Barbu, consultant certificat în somnul copiilor, va discuta despre probleme micuților, dar și despre viața de mama.

”Sunt onorată să fac parte din echipa MediCOOL, formată din tineri profesionişti în domeniul lor, cool şi informaţi. Sper ca toată povestea experienţei mele de mamă, cu anxietăţi şi zâmbete, nesomn şi împliniri, frustrări şi bucurii să folosească şi altor părinţi care se află acum în acest carusel plin cu sentimente contradictorii şi întrebări. Abia aştept să dezbatem de-a fir a păr toate subiectele actuale din sfera parentingului, fără filtre”, a declarat Ana Barbu.

Carmen Brumă, un ajutor de nădejde

Sărbătorile de iarnă au trecut, iar românii au rămas cu câteva kilograme în plus. Carmen Brumă a schimbat viața a milioane de oameni și le-a dat cele mai bune sfaturi pentru a trece cu brio peste tentații.

„Nu trebuie să eliminăm carbohidrații din meniu, ei sunt «benzina» organismului. Important este ce carbohidrați alegi. Cei lenți sunt ca o «injecție» de energie, durează puțin și trebuie să îi arzi rapid prin mișcare, pentru că altfel se depun. Pe de altă parte, carbohidrații lenți, pe care îi găsim în pâine, ovăz, mălai sau cușcuș, sunt ca o «perfuzie» de energie, care durează mai mult timp. Și ăsta este scopul nostru când vrem să slăbim, să menținem senzația de saturație mai mult că să nu mâncăm din oră în oră”, a mai adăugat vedeta, potrivit Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: