Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Vedeta noastră, șocată în propria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta în living
Vedeta noastră, șocată în propria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta în living

Vedeta noastră, șocată în propria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta în living

Andreea Bălan a avut parte de o surpriză neplăcută, chiar în propria casă, într-una din nopțile trecute, când a coborât să-și facă un ceai.

Artista a povestit ce a pățit într-una din serile trecute, când a coborât din dormitor, în bucătărie, ca să-și facă un ceai.

Astfel, ca mulți alții care așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de Crăciun și Anul Nou, Andreea Bălan a luat hotărârea să împodobească bradul încă din prima zi a lunii decembrie. Astfel, bradul decorat cu globuri și luminițe lasă impresia că sărbătorile au venit mai repede și durează mai mult.

Zis și făcut, artista a împodobit bradul de Crăciun în camera de zi, acolo unde îi este locul și unde poate fi admirat de toată lumea. Inclusiv de vizitatorii aflați în trecere.

Doar că, noaptea trecută a avut parte de o „surpriză” neplăcută. Coborând scările, ca să meargă în bucătărie, Andreea Bălan a rămas blocată. Bradul pentru decorarea căruia a muncit din greu era prăbușit la pământ, iar toate decorațiunile și instalațiile erau împrăștiate peste tot.

sursa foto: Instastory Andreea Bălan

Cine este vinovatul pentru ispravă

Vinovatul nu a fost greu de identificat, mai ales că nu era la prima acțiune de acest fel. Steluța, pisica artistei, la fel ca multe alte pisici, nu vede cu ochi buni bradul împodobit de Crăciun. Și de aceea face orice pentru a-l da jos. De altfel, după cum a relatat chiar artista, Steluța este recidivistă, în astfel de treburi, având la activ încă o ispravă de acest fel.

Este al doilea an în care simpaticul animal demolează bradul de Crăciun al familiei Bălan.

„Am coborât pe la 12 noaptea, la două zile după ce l-am împodobit, am coborât să îmi fac un ceai, dar… surpriză! Am găsit bradul dărâmat. Bradul era tot jos. (…) Steluța năzdrăvana. Deci nu pot să cred așa ceva. Bineînțeles că l-am împodobit din nou. Împodobește, despodobește! A devenit deja o tradiție, și anul trecut, și anul ăsta!”, a explicat Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: