Evenimentul Zilei > Monden > CARLA’S DREAMS FĂRĂ MASCĂ! Detalii complete despre solistului momentului
CARLA’S DREAMS FĂRĂ MASCĂ! Detalii complete despre solistului momentului

CARLA’S DREAMS FĂRĂ MASCĂ! Detalii complete despre solistului momentului

Proiectul Carla's Dreams a atins succesul atât în România, cât și în Moldova. Misterul care plutește în jurul acestui proiect, i-a făcut pe români să-și pună multe semne de întrebare.

 Iată care sunt informațiile adunate de presa din Republica Moldova, până în prezent, despre vocea din spatele proiectului:

  • Pe numele real, Andrei Țăruș, solistul Carla's Dreams s-a născut în Slobozia(Republica Moldova), în data de 25 octombrie 1984. Are 31 de ani, născut în zodia scorpion și este căsătorit din 2010.
  • A absolvit Facultatea de Drept, iar înainte a activat într-o trupă numită InQuardo.

(Andrei Țăruș poartă un pulover de culoare grena)

  • Andrei Țăruș a decis în 2012 să nu-și arate fața. Primul lui mare succes, colaborarea cu Inna, pentru piesa P.O.H.U.I are versurile schimbate pentru a putea fi difuzată. În fază inițială versurile ,,Stresată de știri și despărțiri din seriale/De fițele ei, de macho holtei și www cu fete goale"  erau scrise altfel, mai precis ,,Stresată de știri și despărțiri din seriale/ De cu**e și g*y, de macho holtei și www cu fete goale".
  • Se pare că soția lui Andrei Țăruș este Nelea Motricala, o femeie de afaceri din Republica Moldova, cu doi ani mai mică decât el.