Amănunte noi din viața monstrului de la Caracal ies la iveală. Numărul de telefon al lui Gheorghe Dincă, anchetat de câteva luni de procurori, care vor să afle cât mai multe din ce a făcut acesta, a devenit public atunci când el a fost arestat.

Monstrul de la Caracal este trecut în telefonul mobil al lui vecin cu porecla Popicu, numărul la care acesta putea fi apelat fiind 0722.841.235.

Numărul, care a devenit public la începutul lunii august, după ce Dincă a fost arestat fiind acuzat de răpirea Alexandrei Măceșanu  și Luizei Melencu,a ajuns viral pe rețelele de socializare unde grupuri de persoane discută cazul Caracal.Mai multe persoane spun că au sunat de multe ori la numărul respectiv dar telefonul este închis, probabil pentru că ar fi fost dezactivat, scrie wowbiz.ro.

Pe grupurile unde discută despre Dincă și cele două adolescente a fost postată o poză a unui anunț, se pare matrimonial,unde apare același număr de telefon care a fost a lui Gheorghe Dincă.

,,Doresc să cunosc o persoană de sex feminin serioasă și fără obligații să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând și doresc să-mi petrec restul vieții lângă o doamnă gospodină. Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară. Locuiesc la casă în Caracal”, se arată în anunțul unde apare numărul de telefon 0722.841.235.

Oamenii cred astfel Gheorghe Dincă racola fete și femei pe care apoi le ducea ”la produs” în străinătate, astfel procedând și cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.