Evenimentul ZileiSocialDe ce a părăsit Alessandra Stoicescu pupitrul Observator. Imagini de senzație cu vedeta TV. VIDEO

De ce a părăsit Alessandra Stoicescu pupitrul Observator. Imagini de senzație cu vedeta TV. VIDEO

De ce a părăsit Alessandra Stoicescu pupitrul Observator. Imagini de senzație cu vedeta TV. VIDEO
Imagini de senzație cu Alessandra Stoicescu, vedeta trustului Intact. Prezentatoarea Observatorului principal al Antenei 1 a fost înlocuită momentan, Alessandra Stoicescu lipsește în această perioadă de pe micul ecran

S-a aflat și motivul pentru care vedeta Antenei și-a luat o mică pauză. Luni, Alessandra Stoicescu nu a apărut la Observatorul orei 19.00 . Valentin Butnaru, colegul ei, a prezentat știrile. El îi ține locul prezentatoarei în această perioadă.

Realizatoarea de televiziune a plecat într-o vacanță cu familia, la mii de kilometri depărtare. Vedeta a anunțat pe Instagram, din aeroport, că următoarele zile le va petrece în Maldive alături de soțul Sergiu Constantinescu și de fiica lor Sara.

Familia a avut un drum lung de parcurs, de peste 10 ore. Alessandra și-a ținut însă fanii la curent tot timpul, a anunțat că au ajuns cu bine. Au avut parte de primele momente de relaxare, la soare. A făcut o serie de poze, pe care ulterior le-a încărcat pe Instagram. Ei au ales ca destinație Maldivele, acolo unde prezentatoarea Observator  își va sărbători ziua de naștere miercuri. Alessandra va împlini  45 de ani și a decis să marcheze acest moment aniversar pe măsură.

Alessandra Stoicescu îi este recunoscătoare soțului, după 7 ani de căsnicie

Prezentatoarea TV a mărturisit, în urmă cu câteva luni, că soțul ei Sergiu i-a schimbat viața, că o face zilnic fericită și că îi este recunoscătoare pentru tot ce îi oferă.

„Nu e mult timp în doi, dar îl prețuim pentru că, până la urmă, amintirile frumoase formează unul dintre ingredientele care stau la baza unei relații de durată. Și nouă ne și place să facem colecție de amintiri plăcute. Apoi, desigur, contează enorm și munca în echipă pentru tot ce avem, respectul, admirația, dar toate acestea fără iubirea profundă pe care o avem unul pentru celălalt n-ar face să funcționeze căsnicia atât de bine”.

La sfârșitul lunii decembrie 2020, soțul și fetița Alessandrei s-au infectat cu noul coronavirus. După aflarea veștii, la rândul ei, prezentatoarea TV a decis să-și facă testul pentru COVID-19. Din fericire, rezultatul a fost unul negativ, însă s-a izolat la domiciliu alături de familie.

Sursa foto: Instagram

Citește și EvZ TV. Dosare de presă. Alessandra Stoicescu, jurnalismul între aventură și perfecționism

 


Accesează: