Evenimentul Zilei > Justitie > Care a fost cauza morții liderului Duduienilor. Acesta e detaliul șocant al autopsiei!
Care a fost cauza morții liderului Duduienilor. Acesta e detaliul șocant al autopsiei!

Care a fost cauza morții liderului Duduienilor. Acesta e detaliul șocant al autopsiei!

Liderul clanului Duduienilor, Florin Mototolea, zis Emi Pian, ar fi murit din cauza unui infarct.

Ipoteză șocantă privind uciderea liderului clanului Duduienilor, Florin Mototolea, zis Emi Pian. Moartea interlopului Florin Mototolea nu s-ar fi produs din cauza secționării arterei femurale, ci a unui infarct.

Incidentul a pornit de la agresiunea asupra lui Emi Pian făcută de Gheorghe Richard Emilian. Suspectul se află la ora actuală în Arestul Poliției Capitalei. Acesta va fi dus la mandat pentru arestare.

Cauza morții ar putea fi infarctul

E posibil ca în urma agresiunii sângerarea să fi fost atât de mare încât s-a produs și infarctul”, a explicat Adina Anghelescu, în cadrul emisiunii de la Antena 3.

 „La spital, în sângele lui Emi Pian că s-ar fi identificat o substanță psihoactivă. Se face examenul histopatologic. Dar și examenul toxicologic pentru a se vedea ce fel de substanță psihoactivă se aflat în sângele celui decedat. Abia apoi aceste rezultate, care vor fi gata peste o săptămână sau două, vor veni și ele și vor fi atașate la dosarul cauzei”, a adăugat Adina Anghelescu, în ediția specială moderată de Sabina Iosub, la Antena3.

 Suspectul principal, audiat

 Un tânăr din clanul Rinu, care a fost și el rănit în altercație, este considerat suspectul principal în cazul uciderii interlopului Emi Pian.

Acesta, care a fost și el rănit în altercație, a fost audiat la Serviciul Omoruri din Capitală. În noaptea crimei, cei doi, alături de mai mulți prieteni, s-ar fi întâlnit la o partidă de barbut undeva în cartierul Giulești.

Țînând cont de acea ”regulă nescrisă” potrivit căreia nu se poate împrumuta o persoană de la un alt clan cu camătă pentru jocul de barbut, agresorul i-ar fi reproșat lui Emi Pian faptul că de mai multă vreme împrumuta astfel oameni de pe teritoriul deja acaparat de el. El i-a mai reproșat și că nu este prima dată, motiv pentru care ar trebui să înceteze. Atunci Emi Pian i-ar fi făcut semn unui ”locotenent” al său. El  a adus o bâtă și a pornit bătaia. La scurt timp, Emi Pian a ajuns înjunghiat la spital. Dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el, potrivit antena3.ro.