Evenimentul Zilei > International > Legătura dintre CARDURILE de DEBIT pentru migranţi – SOROS – ONU
Legătura dintre CARDURILE de DEBIT pentru migranţi  – SOROS – ONU

Legătura dintre CARDURILE de DEBIT pentru migranţi – SOROS – ONU

Ungaria dorește să furnizeze mai multe informații despre cardurile de debit Soros-ONU, deoarece acestea pot finanța terorismul. Comisia Europeană ar trebui să explice originile cardurilor, sumele depuse pe acestea și motivele pentru care schema a fost păstrată în secret. Deocamdată se ştie că aceste carduri ar fi finanțate din banii UE, finanțatorul ONU și George Soros.

Partidele aflate la guvernare, Fidesz și creștin-democrat (KDNP), cheamă Comisia Europeană să răspundă la câteva întrebări privind cardurile de debit preplătite, emise pentru migranți, a declarat purtătorul de cuvânt al alianței, Istvan Hollik, într-o conferință de presă de la Budapesta.

La începutul acestei săptămâni, Lajos Kosa, șeful comisiei parlamentare de apărare și de aplicare a legii, a citat recentele rapoarte despre zeci de mii de carduri de debit preplatite puse la dispoziția migranților de către Comisia Europeană și Agenția Națiunilor Unite pentru Refugiați UNHCR.

Cardurile de debit sunt raportate ca fiind utilizate de migranți pe "traseul de migrație reactivat din Balcani", a spus Hollik.  CE ar trebui să explice originile cardurilor, sumele depuse pe acestea și motivele pentru care schema a fost păstrată în secret, a spus el.

Cardurile se spune că sunt finanțate din bani din partea UE, finanțatorul ONU și SUA George Soros, a spus Hollik, ridicând întrebarea dacă statele membre au fost de acord cu o astfel de schemă.  Partidele aflate la guvernare se așteaptă la informații despre organismele care finanțează zeci de mii de migranți pe calea spre granițele sudice ale Europei, a spus Hollik, adăugând că astfel pot finanța și terorismul, titrează voiceofeurope

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: