Evenimentul Zilei > Actualitate > Caracal ia foc iarăși! Scenariul care îl bate pe Dincă: Cadavrul unei fete, găsit în Olt
Caracal ia foc iarăși! Scenariul care îl bate pe Dincă: Cadavrul unei fete, găsit în Olt

Caracal ia foc iarăși! Scenariul care îl bate pe Dincă: Cadavrul unei fete, găsit în Olt

Nicoleta Marcu, tânăra în vârstă de 27 de ani din Slatina dată dispărută în urmă cu o săptămână, de iubitul ei, a fost găsit fără suflare în râul Olt, în apropierea Clubului Nautic din municipiu.

Cadavrul tinerei a fost desoperit în râul Olt, la doi metri de mal, lângă Clubul Nautic din Slatina, la aproximativ 32 de kilometri de Caracal.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă pneumatică, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, acționează în zona debarcaderului de la Plaja Olt, pentru degajarea unui cadavru din râul Olt.

A fost degajat, cu ajutorul accesoriilor specifice, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin, aflat la aproximativ doi metri de mal. Cazul a fost preluat de IPJ Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Nicoleta Marcu a fost dată dispărută, duminică dimineaţa, după ce iubitul său, cu care locuieşte, nu a mai găsit-o pe tânără acasă. Băiatul le-a spus oamenilor legii că în locuinţă nu i-a găsit nici telefonul sau alte obiecte personale, portofel.