Evenimentul Zilei > Monden > Capatos, „eliminat” din televiziune? Cine i-a luat locul celebrului prezentator
Capatos, „eliminat” din televiziune? Cine i-a luat locul celebrului prezentator

Capatos, „eliminat” din televiziune? Cine i-a luat locul celebrului prezentator

Celebrul prezentator de la Antena 1, Dan Capatos, a fost înlocuit de Liviu Vârciu. Situația a pus „pe jar” întreaga televiziune.

Cum s-a ajuns în această situație?! Capatos, încrezător, a pus un pariu cu bunul său prieten Liviu Vârciu, miza fiind o noapte la pupitrul emisiunii „Xtra Night Show”, scrie Cancan.

Pariul a sunat în următorul fel: dacă prietenul lui Vârciu va termina de vopsit un autoturism până la data de 15 februarie, Capatos trebuie să-i cedeze acestuia pupitrul emisiunii Xtra Night Show, pentru o seară.

În caz contrar, Capatos primea 1% din încasările filmului lui Liviu Vârciu, iar asta nu e tot, căci toată lumea se alegea cu vopsea gratis pe maşini, toată viaţa.

„Tu îl laşi pe el în locul tău, şi eu îţi dau 1% din încasările filmului. Dacă nu, el ne vopseşte maşinile toată viaţa!”, i-a spus Liviu Vârciu lui Dan Capatos, la finele anului 2019.

Cel care a prezentat emisiunea a fost chiar Alin, prietenul lui Vârciu, care s-a descurcat de minune.
„Bună seara, doamnelor şi domnilor. În această seară o să vă prezint emisiunea Xtra Night Show. Avem doi invitaţi de seamă… Haideţi să vă salut pe toţi. Îl salutăm şi pe Bordea care este de aici să mă ajute. Şi pe Vika Jigulina… Avem doi invitaţi de seamă: unul este un fost mare om de televiziune, Dan Capatos. Pe domnul Liviu îl prezentăm ulterior…”, a spus acesta, la începutul emisiunii Xtra Night Show.