Evenimentul Zilei > Justitie > Cântărețul Vlada Misici a fost trimis în judecată după ce a transformat o fată de 15 ani în sckavă sexuală
Cântărețul Vlada Misici a fost trimis în judecată după ce a transformat o fată de 15 ani în sckavă sexuală

Cântărețul Vlada Misici a fost trimis în judecată după ce a transformat o fată de 15 ani în sckavă sexuală

Cântăreţul de muzica populară Vlada Misici a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunilor de constituire în grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, viol, proxenetism şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Anchetatorii au finalizat rechizitoriul în cazul lui şi al altor trei persoane din acest dosar. Potrivit rechizitoriului, în incinta localului care-i aparţinea fostului solist, mai multe tinere se prostituau, inclusiv minore, sub ameninţări. Activitatea era coordonată şi supravegheată de Misici şi apropiaţii săi, o barmaniţă şi iubitul acesteia. Fetele erau racolate sub pretextul angajării ca ospătăriţe sau dansatoare în club, iar mai apoi erau oferite clienţilor amatori de partide de amor contra cost, în hoteluri şi pensiuni din Timişoara.

Violată repetat

Astfel, aceleaşi surse juridice susţin că în anul 2013, o fată de 15 ani a fost transformată într-o adevărată sclavă de cântăreţul de muzică populară, care a violat-o în repetate rânduri pentru a o aduce la supunere, iar fetele aveau obligaţia să-i determine pe clienţi să consume băuturi cât mai multe şi mai scumpe la clubul lui Misici. Doar o mică parte din banii obţinuţi din prostituţie le revenea tinerelor. Alături de Misici au mai fost trimişi în judecată barmaniţa clubului, iubitul ei şi unul dintre prietenii muzicantului.

Vlada Misici este în Arestul Poliţiei Timiş din 25 mai, când anchetatorii au descins la casa lui din comuna Şag, dar şi la localul Club 28 pe care el îl deţine în zona Dâmboviţa din Timişoara.