Evenimentul Zilei > Social > Șoc în lumea muzicală. O cântăreață celebră a orbit
Șoc în lumea muzicală. O cântăreață celebră a orbit

Șoc în lumea muzicală. O cântăreață celebră a orbit

Cântăreața britanică Mel B, membră a trupei Spice Girls, a fost spitalizată de urgență, la Londra, după ce și-a pierdut complet vederea la ochiul drept.

Potrivit publicației britanice The Sun, cântăreața Mel B, în vârstă de 43 de ani, a fost internată în spitalul Moorfields din Londra vineri, acuzând că și-a pierdut vederea la un ochi.

Din fericire, în urma unui tratament, cântăreața și-a recăpătat vederea la acel ochi, iar un purtător de cuvânt al grupului Spice Girls a transmis că "totul este sub control".

În urma unei intervenții chirurgicale suferite în urmă cu 20 de ani, cântăreața Melanie Brown și-a pierdut vederea la ochiul stâng, motiv pentru care problema medicală recentă a speriat-o foarte mult.

Trupa Spice Girls va demara o serie de 13 concerte pe 24 mai. Victoria Beckham nu va lua parte însă la turneu, care va debuta la Dublin, în Irlanda, pe 24 mai.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Albumul de debut, "Spice", a fost vândut în peste 31 de milioane de copii la nivel mondial. Acesta este, de altfel, cel mai bine vândut album al unui grup muzical feminin din istorie.