Evenimentul Zilei > Actualitate > Canotorii români, AUR și ARGINT la Campionatele Mondiale de canotaj de la Plovdiv
Canotorii români, AUR și ARGINT la Campionatele Mondiale de canotaj de la Plovdiv

Canotorii români, AUR și ARGINT la Campionatele Mondiale de canotaj de la Plovdiv

Zi excelentă pentru românii care concurează la Mondialele de canotaj din Bulgaria. Două echipaje „tricolore” au urcat, astăzi, pe podiumul competiției.

Echipajul alcătuit din Ionela-Livia Cozmiuc şi Gianina-Elena Beleagă (campioanele mondieale en-titre) a cucerit medaliile de aur în proba de dublu vâsle categorie uşoară, iar cel format din Marius-Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă și-a adjudecat medaliile de argint în proba de dublu rame. Echipajul feminin de patru rame (Mădălina Hegheş, Iuliana Buhuş, Mădălina Caşu, Roxana Parascanu) a ocupat locul 5 în Finala B şi a încheiat competiţia pe locul 11. La patru vâsle feminin, Elena Logofătu, Georgiana Vasile, Nicoleta Paşcanu şi Simona Radiş s-au clasat pe locul 4 în Finala B, terminând concursul pe locul 10.

Tot astăzi, România va mai concura în finala de patru rame masculin, iar mâine în trei finale, la dublu vâsle masculin, opt plus unu feminin şi opt plus unu masculin.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.