Evenimentul Zilei > Vremea > ANM. Canicula revine în forță. Cu ce temperaturi ne confruntăm?
ANM. Canicula revine în forță. Cu ce temperaturi ne confruntăm?

ANM. Canicula revine în forță. Cu ce temperaturi ne confruntăm?

Vremea se schimbă din nou. ANM a anunțat că temperaturile ridicate revin. Canicula se va simți încă de joi, chiar și în Capitală.
În cursul zilei de joi, vremea va deveni normală din punct de vedere termic în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul Olteniei.Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza când pe arii restrânse îndeosebi în nord-vestul, în nordul țării și în zonele montane vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În Capitală, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineaţa, 17-18 grade, spre 15 grade în împrejurimi și temperatura maximă, 29-30 de grade, valori normale pentru această dată.

Pe seară, la ora 19:00, se vor înregistra 25 de grade. Noaptea temperaturile vor scădea, iar la ora 00:00 vor fi doar 18 grade.

În următoarele zile temperaturile vor începe să crească ușor, cu 2-3 grade, iar în weekend maximele vor fi cuprinse între 29 și 34 de grade Celsius. Spre exemplu, sâmbătă se vor înregistra în București 29 de grade Celsius, iar duminică temperatura va urca până la 31 de grade.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: